Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Admiral Copenhagen ,  Danmark

Hotel Admiral

Copenhagen,  Danmark

Hotel Admiral ligger omgivet af vand i den eksklusive bydel Frederiksstaden i København. Hotellet er ideelt placeret tæt på byens kultur- og underholdningstilbud. Nyd en god nats søvn i charmerende hotelværelser og lækker mad i hotellets restauranter.

Hotel Admiral 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Standard Room er 20 m2 og fungerer som et godt valg for dig der ønsker et basalt dobbeltværelse med alt hvad dette indebærer, men som alligevel ikke vil gå på kompromis med komfort, kvalitet og lækre omgivelser. Rummet er i skandinavisk design og har udsigt til byens flotte gamle bygninger. Sengen er 180 x 200 cm og rummet er udstyret med aircondition, ventilationssystem, minibar, safetyboks, stort TV m.m.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Superior Room, er et oplagt valg for dig der ønsker et dobbeltværelse, hvor der er kælet for detaljerne, og et som er lidt ud over det sædvanlige. Vores Superior Room er 27 m2 og vender mod Toldbodgade samt byens flotte gamle bygninger. Værelset er indrettet med gæsten i tankerne, og ligger til grund for et autentisk københavnsk ophold. Sengen er 180 x 200 cm og rummet er udstyret med aircondition, ventilationssystem, minibar, safetyboks, stort TV m.m.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Superior Room, er et oplagt valg for dig der ønsker et dobbeltværelse, hvor der er kælet for detaljerne, og et som er lidt ud over det sædvanlige. Vores Superior Room er 27 m2 og vender mod Toldbodgade samt byens flotte gamle bygninger. Værelset er indrettet med gæsten i tankerne, og ligger til grund for et autentisk københavnsk ophold. Værelset har to 90 cm brede senge, er udstyret med aircondition, ventilationssystem, minibar, safetyboks, stort TV m.m.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Deluxe dobbeltværelse, er et oplagt valg til dig der ønsker ultimativ komfort og lyden af vandets rolige skvulp. Med det store vindue der inviterer dagslyset ind i rummet, bygningens historiske, smukke træbjælker, og seværdigheder som Operaen og Skuespilhuset i sigte, danner værelset grundlag for en rigtig københavnsk overnatning. Sengen er 180 x 200 cm og rummet er udstyret med aircondition, ventilationssystem, minibar, safetyboks, stort TV m.m.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Deluxe dobbeltrom, er et oplagt valg til dig der ønsker ultimativ komfort og lyden af vandets rolige skvulp. Med det store vindue der inviterer dagslyset ind i rummet, bygningens historiske, smukke træbjælker, og seværdigheder som Operaen og Skuespilhuset i sigte, danner værelset grundlag for en rigtig københavnsk overnatning. Værelset har to 90 cm brede senge og er udstyret med aircondition, ventilationssystem, minibar, safetyboks, stort TV m.m.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
Se priser og tilgængelighed

Tower Suite Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Tower Suiter på 6 sal måler 40-50 m2 og er hotellets største, og er placeret med 180 graders udsigt over Københavns Havn. De store vinduer inviterer dagslyset og byens smukke seværdigheder ind i rummet. Den store seng på 180x200 cm med allergivenlige dyner og puder er placeret i hjertet af rummet. Aircondition og ventilationssystem sætter den helt rette temperatur året rundt. Suiten er også udstyret med et stort TV med indbygget Chromecast og Bluetooth, en velforsynet minibar samt et skrivebord og stol. Suitens gang er indrettet med et spejlbeklædt garderobeskab, der åbner op til strygebræt og strygejern, safetyboks og skohorn, samt bøjler og hylder til din medbragte bagage. Badeværelset er udstyret med bruseniche med rainshower og stort badekar, og Bluetooth-højttalere samt Aamanns Botanical Senses toiletartikler og hårtørrer. Der er ligeledes badekåbe og slippers til fri afbenyttelse. Der er mulighed for sammenhængende værelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Suite
Se priser og tilgængelighed

Duplex Loft Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores unikke Duplex Loft er hele 33 m2, fordelt på to etager, med en trappe der perfekt opdeler soveoase med dobbeltseng på 180 x 200 cm med allergivenlige dyner og puder øverst, fra det hyggelige siddearrangement nederst. Aircondition og ventilationssystem giver den helt rette temperatur året rundt. Badeværelset er bl.a. indrettet med bruseniche, hårtørrer og Aamanns Botanical Senses toiletartikler. Hotellet danner, med sin betydelige historie og spændende arkitektur, en særlig ramme for et anderledes hotelophold, i hjertet af København. Dette kommer også til udtryk i vores Duplex Loft, der med sine bare træbjælker og udsigt over Københavns Havn eller byens tage, spænder over to etager. Dette giver dig mulighed for at arbejde ganske uforstyrret, nyde roomservice eller slappe af, uden udsyn til sovepladsen. Derudover er det et oplagt sted at indlogere familien, da sofaen i underetagen kan redes op til to børn.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
Se priser og tilgængelighed

Suite Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Admiral Suiter på 6 sal måler 40 m2, og er placeret med udsigt til Københavns Havn og Operahuset. De store vinduer inviterer dagslyset og byens smukke seværdigheder ind i rummet. Den store seng på 180 x 200 cm med allergivenlige dyner og puder er placeret i hjertet af rummet. Aircondition og ventilationssystem sætter den helt rette temperatur året rundt. Suiten er også udstyret med et stort TV med indbygget Chromecast og Bluetooth, en velforsynet minibar samt et skrivebord og stol. Suitens gang er indrettet med et spejlbeklædt garderobeskab, der åbner op til strygebræt og strygejern, safetyboks og skohorn, samt bøjler og hylder til din medbragte bagage. Badeværelset er udstyret med bruseniche med rainshower og stort badekar, oplyst spejl og Bluetooth-højttalere samt Aamanns Botanical Senses toiletartikler og hårtørrer. Der er ligeledes badekåbe og slippers til fri afbenyttelse.Der er mulighed for sammenhængende værelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Suite
Se priser og tilgængelighed

Conference Suite Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores Conference Suiter med udsigt ud over byens tage er hele 50-57 m2 fordelt på to etager, og ligger på hotellets øverste etage. Suiten fungerer som den perfekte løsning både til dagens møder og aftenens afslapning, med det store mødebord nederst og soveoasen øverst. For enden af mødebordet hænger det store TV, med indbygget Bluetooth og Chromecast. Suiten tilskrives en afslappet atmosfære, med lænestolen i hjørnet og sofaarrangementet ved det store lyse vindue. Med særligt udvalgte drikkevarer i minibaren, udsigten fra suiten og de behagelige møbler, kan du slå benene op og nyde dagens udførte arbejde. Går du op ad trappen, ser du den lækre seng på 180 x 200 cm, med allergivenlige dyner og puder af højeste kvalitet. Suitens badeværelse, ved indgangen, er udstyret med rainshower, badekar, hårtørrer, Aamanns Botanical Senses toiletartikler, oplyst spejl og Bluetooth-højttalere. Ved indgangen finder du også garderobeskab, med strygebræt og strygejern, safetyboks og skohorn.
 • Rygning ikke tilladt
 • Suite
Se priser og tilgængelighed

Compact enkeltværelse Maks. 1 person

Læs mere map
Vores Compact Single værelser er for dig der rejser alene eller er på farten på forretningsrejse. De kendetegnes, som vores andre værelsestyper, ved bygningens mangeårige historie og karakteristiske træbjælker. Med værelsets 17 m2 fremstår enkeltværelset rummeligt, og går ikke på kompromis med den komfort, det flotte design og den rolige atmosfære. Sengen er 110 cm og værelset er udstyret med aircondition, ventilationssystem, minibar, safetyboks, stort TV m.m.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
Se priser og tilgængelighed

Standard værelse Maks. 2 personer

Læs mere map
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.