Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Middagspakke med hotel og morgenmad

Solen och ljusare tider har äntligen hittat fram! Fejr de længere og lysere dage med en dejlig hotelweekend på et af vores mange hoteller i Norden, og nyd en treretters middag, overnatning og morgenmad.

Middagspakke med hotelovernatning – lige nu fra 1990 kr. for to!

Solen och ljusare tider har äntligen hittat fram. Nyd denne vidunderlige årstid med kæresten, vennen eller et familiemedlem ved at booke en magisk middag og hotelovernatning til en fantastisk pakkepris.

Sørg for, at du har noget at se frem til. Og hvad kunne være bedre end et luksuriøst hotelophold inklusive en treretters middag inspireret af sæsonens smage og nordiske forårsgrøntsager? Gør foråret endnu bedre ved at booke denne komplette pakke fra 995 kr. per person/nat i delt dobbeltværelse (i alt 1990 kr.) og fra 1390 kr. for en person/nat i et enkeltværelse.

Tilbuddet gælder alle weekender, fra torsdag til søndag, for ophold til 23. juni. Book senest den 20. juni!

 Vil du opleve hotelluksus senere på sommeren? Se vores sommerpakke med flere datoer her.

Vilkår og betingelser

I tilbuddet indgår en treretters middag, overnatning og morgenmad for en eller to personer, afhængig af hvad du booker. Rejser du med børn, skal du kontakte hotellet, du skal bo på, for også at booke middag til dem. Bemærk, at dette koster ekstra. Vi kan desværre ikke garantere en ny menu for dag to, når du booker tilbuddet for flere aftener. Tilbuddet gælder et begrænset antal hoteller og værelser med den 23. juni. 2024 som sidste mulige udcheckningsdato. Din booking kan afbestilles frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.