Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel St. George Helsinki ,  Finland

Hotel St. George

Helsinki,  Finland

Hotel St. Georges innovative syn på holistisk pleje af krop og sjæl vil glæde dig, der værdsætter luksus. Den skønne historiske bygning, skjult ved siden af den fredelige Old Church Park, er et centralt, men alligevel roligt sted i hjertet af Helsinki.

Hotel St. George 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Hotel St. George

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Boon Nam

Glæd dig til spændende smagsoplevelser fra det thailandske køkken på Boon Nam. Her kan du forvente en kulinarisk rejse med unikke smagskombinationer og farverige cocktails.

Wintergarden

Wintergarden er en bar med det lille ekstra! Glæd dig til farverige cocktails i et varmt og socialt miljø, velegnet til såvel fyraftensarrangementer med vennerne som den større fest.

St. George Bakery & Bar

På St. George Bakery & Bar i centrum møder du duften af friskbagt brød. Slå dig ned i de afslappede omgivelser og nyd øjeblikket – uanset om du har lyst til en bolle og en kop kaffe, eller noget helt andet fra det hyggelige bager

St. George Care Spa

Her kan du slippe muskelspændingerne, få en behagelig ansigtsrens eller en tiltrængt fodmassage efter en lang dag i byen.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.