Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel St. George Helsinki ,  Finland

Hotel St. George

Helsinki,  Finland

Hotel St. Georges innovative syn på holistisk pleje af krop og sjæl vil glæde dig, der værdsætter luksus. Den skønne historiske bygning, skjult ved siden af den fredelige Old Church Park, er et centralt, men alligevel roligt sted i hjertet af Helsinki.

Hotel St. George 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Hotel St. George

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Hotel St. George har et elegant design, og som gæst kan du se frem til et vidunderligt ophold med eksklusive faciliteter i hjertet af Helsinki.

Hotel St. Georges innovative syn på holistisk pleje af krop og sjæl vil glæde dig, der værdsætter luksus. Den skønne historiske bygning, skjult ved siden af den fredelige Old Church Park, er et centralt, men alligevel roligt sted i hjertet af Helsinki.

Unikke øjeblikke hos St. George

På Hotel St. George forenes kunst, design og velvære, og du bor derfor i en helt unik luksusramme. Den historiske bygning, designet i 1840 af Onni Tarjanne, er hjemsted for udsøgte kunstværker og klassisk nordisk design, og hotellet tilbyder tjenester, som er dedikeret til at fremme din velvære.

Velvære for et lykkeligere, sundere liv

Velvære er kernen hos Hotel St. George. Spaen St. George Care tilbyder luksuriøse spabehandlinger og massagebehandlinger og er holistisk forbundet med alle de respektive hoteltjenester. Som gæst kan du evaluere søvnkvaliteten med en Emfit QS-søvnmonitor og endda få vejledning fra hotellets ernæringskonsulent.

Hintsa Performance-konceptet blev udviklet af Dr. Aki Hintsa. Ifølge Hintsa skal vi prøve at leve et bedre liv ved at træffe de rigtige valg i hverdagen. Hvile, god søvn, tilstrækkelig motion, sund ernæring og mental energi er alle ting, som påvirker denne balance.

På Hotel St. George har vi gjort Hintsas filosofi til virkelighed. Vores mål er at hjælpe dig med at træffe de valg, som hjælper dig med at finde vejen mod et sundere liv.

Et kunstgalleri på et hotel

Med næsten 400 kunstværker i vores hotelværelser og offentlige områder omkranser kunsten bogstaveligt talt dig på Hotel St. George. Samlingen består af bestilte værker såsom Pekka Jylhä's Learning to Fly og Klaus Haapaniemis Lightnings in Tiger Woods i vores Wintergarden samt slående grafiske værker fra tidlige finske abstraktionister. Det er kinesiske Ai Weiweis Tianwu (den høje hvide drage), der hilser på gæsterne i indgangsgalleriet. Ai Weiwei er kendt for sin moderne kunst.

Nyd vores servicetilbud

Vi har to restauranter, eget bageri med café, spa og et fitnesscenter. Vores Wintergarden tilbyder mødelokaler for både mindre, individuelt designede møder og fester såvel som større events op til 130 personer. St. George summer altid af liv fra events med live musik, bogklubber og yogaklasser. Topkok Tomi Björcks restaurant Boon Nam værner om de elskede og bedste smage af thailandsk mad. Bon Nam ligger i stueetagen på Hotel St. George.

Tidløse designklassikere

Hotellets designsprog er inspireret af tidløse nordiske klassikere. Gennemtænkte designdetaljer, der afspejler de abstrakte linjer i rummenes grafiske kunst og bygningens arkitektoniske elementer, hjælper med til at skabe rammerne for Hotel St. Georges harmoniske og rolige atmosfære.

Kontakt

  • Yrjönkatu 13 00120 Helsinki , Finland

Mere information

Find vej til hotellet

Transportforbindelser

Hotellet ligger i gåafstand til forskellige offentlige transportforbindelser, herunder busser, sporvogne, metro og Helsinkis hovedbanegård.

Til og fra lufthavnen

Lufthavnen Helsinki-Vantaa ligger ca. 30 minutters kørsel (20 km) fra Hotel St. George.

Der er en hurtig og direkte togforbindelse (I- & P-tog) fra Helsinkis lufthavn til hovedbanegården. Finnair-bybusserne og lufthavnsbussen 615 (620 om natten) kører også til og fra byens centrum (jernbanestation) til lufthavnen. Brug HSL's rejseplanlægger til at finde køreplaner og ruter for lufthavnsbusserne.

Hotel St. George ligger godt 600 meter fra hovedbanegården.

Lufthavnstransferservice

Vil du gøre din rejse til hotellet så nem som muligt, kan vores chauffør komme og hente dig i Helsinkis lufthavn eller på hovedbanegården. Vil du høre nærmere om priser og bookinger, kan du ringe til os på tlf. +358 9 4246 00 11 eller sende os en e-mail: reception@stgeorgehelsinki.com.

Hotelværelser & Faciliteter

Hotel St. George er fordelt på 10.000 m2 over 7 etager og har 153 værelser samt 5 suiter.

Hotellet har også 3 saloner og 3 kroge, der er ideelle til private møder og events. Værelserne ligger ved siden af den smukke Wintergarden.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.