Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel St. George Helsinki ,  Finland

Hotel St. George

Helsinki,  Finland

Hotel St. Georges innovative syn på holistisk pleje af krop og sjæl vil glæde dig, der værdsætter luksus. Den skønne historiske bygning, skjult ved siden af den fredelige Old Church Park, er et centralt, men alligevel roligt sted i hjertet af Helsinki.

Hotel St. George 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Hotel St. George

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Begynd dagen på bedste vis med en dejlig morgenmad! Vores lækre buffet har et fantastisk udvalg af sunde produkter inkl. friskbagt brød, et udvalg af ost, yoghurt, frugt og mere.

Parkering

Ankommer du i bil, kan du parkere i anlægget Erottaja Q-Park på adressen Yrjönkatu (Georgsgatan) 8-10. Hotelgæster er berettiget til 20% rabat, så spørg venligst efter en voucher, når du skal afsted. Udgangen tættest på Hotel St. George kaldes "Bulevardi".

Gym

The Playground Gym fokuserer på funktionel træning. Bemærk, at du skal være fyldt 16 år for at kunne bruge fitnesscenteret.

Fitnesscenteret er åbent døgnet rundt.

Relax & spa

St. George Care Spa har en indendørs pool, sauna, relax-område og tilbyder desuden diverse behandlinger. Vores personlige konsulenter kan hjælpe dig med at finde den perfekte behandling, der bliver skræddersyet efter dine behov. Adgang til spaen er inkluderet i alle værelseskategorier (undtagen Cozy studio)

Aldersgrænsen for brug af St. George Care Spa, Playground Gym og behandlinger er 16 år. Der skal benyttes badetøj i spa-området.

WiFi

Der er gratis højhastigheds-WiFi overalt på hotellet.

Vaskeservice

Du kan få vasket dit tøj på hotellet.

Cykling i byen

Har du lyst til at udforske Helsinki på cykel? Lån en af vores cykler ganske gratis. Du kan også prøve vores nordiske vandrestave, hvis du ønsker en god træning. Maks. 3 timer.

Kæledyrsvenligt

Kæledyr er velkomne i vores Serenity Studio-værelser. Kæledyrsvenlige værelser er også tilgængelige efter anmodning mod et ekstra gebyr på 35 euro pr. ophold (maks. 3 kæledyr). Vi har et begrænset antal kæledyrsvenlige værelser, så kontakt os via e-mail, før du booker: reception@stgeorgehelsinki.com

Roomservice

Vi tilbyder 24-timers roomservice.

Lufthavnstransport

Vil du gøre din rejse til hotellet så nem som muligt, kan vores chauffør komme og hente dig i Helsinki Lufthavn eller på hovedbanegården. Vil du høre nærmere om priser og bookinger, kan du ringe til os på tlf. +358 9 4246 00 11 eller sende os en e-mail: reception@stgeorgehelsinki.com.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.