Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i centrum. Værelserne med søudsigt er komfortable og lyse. Takket være en god beliggenhed tæt på butikker, marina, restauranter og udeliv er vi det perfekte valg, uanset om det gælder en konference eller ferie.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Midt i hotellet ligger Lobby Bar. Det perfekte mødested for venner og kolleger. Her kan du nyde en cappucino, et glas vin og noget godt til ganen. Rammen er sat for uformelle møder såvel som afslappende fyraftensarrangementer.

Fra tidlig morgen til de sene nattetimer mødes gæster og de lokale hos os for at nyde forfriskende drikkevarer og den gode stemning. På første etage, lige ved lobbyområdet, kan du slappe af og tage en pause med kolleger og venner efter en dag fyldt med konferencer og oplevelser i Ålesund.

Om sommeren kan du nyde noget godt i glasset på vores terrasse, som vender ud mod vandet. Viser vejret sig fra sin bedste side, har du udsigt til den flotte solnedgang bag øerne, som omkranser Ålesund by, set fra udendørsserveringen på bryggen.
Bestill drikkevarer inde i baren og en plads ved udendørsserveringen. Vi har varmelamper og tæpper, hvis det skulle blive lidt køligt.

Velkommen til!

Lobby Bar

Mandag: 07.00 - 02.00
Tirsdag: 07.00 - 02.00
Onsdag: 07.00 - 02.00
Torsdag: 07.00 - 02.00
Fredag: 07.00 - 02.00
Lørdag: 07.00 - 02.00
Søndag: 07.00 - 02.00

Lobby Bar

Mandag - Søndag: 07.00 - 02.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.