Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i centrum. Værelserne med søudsigt er komfortable og lyse. Takket være en god beliggenhed tæt på butikker, marina, restauranter og udeliv er vi det perfekte valg, uanset om det gælder en konference eller ferie.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Morgenmad er dagens vigtigste måltid, og bor du på Quality Hotel Ålesund, indgår der altid en solid morgenmadsbuffet i værelsesprisen. Vi serverer kontinental morgenmad med næringsrige og økologiske alternativer, som garanteret vil give dig en god start på dagen.

Åbningstider for morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i ferier og udvalgte weekender. Kontakt hotellet for aktuelle åbningtider under dit ophold.

Parkering

Der er flere parkeringsmuligheder tæt på hotellet. Ud af de to nærmeste parkeringspladser tilbyder den ene 12 pladser, mens den anden, Hjelsetgården bobilparkering, har et større område til privatbiler. 300 meter væk ligger også et stort parkeringsanlæg inde i bjerget, Aksla Parkering. Her er der mulighed for elbilsopladning på øverste etage.

Gebyret starter ved 299 NOK per døgn, afhængig af leverandør og sted, og betaling sker via automat, app eller autopass. Se information på stedet (eventuelt mere på Flexipark, Easypark og Onepark).

Træningslokale

Kom og træn hos os! På Quality Hotel Ålesund finder du et veludstyret træningsrum. Træningslokalet finder du på 5. etage.

Åbningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag - søndag: 09:00 - 20:00
Løbebånd lukker kl. 20.00 hver dag.

Dyrevennlig

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er NOK XXX pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Gratis Wifi

Alle vores hotelværelser og fællesområder har trådløst internet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.