Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hoteller i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i centrum. Værelserne med søudsigt er komfortable og lyse. Takket være en god beliggenhed tæt på butikker, marina, restauranter og udeliv er vi det perfekte valg, uanset om det gælder en konference eller ferie.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
700 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4
Service
4
Renlighed
4
Værelser
4

God hotel

15. februar 2017, Billund, Danmark, Ventker

Hotel ligger centralt og har gode faciliteter. Værelser er gode. Selve restauranten har en skuffende lille udvalg af mad og maden er ok, men dyrt. Det kan klart anbefales at spise ud et andet sted. Me…

Hotel ligger centralt og har gode faciliteter. Værelser er gode. Selve restauranten har en skuffende lille udvalg af mad og maden er ok, men dyrt. Det kan klart anbefales at spise ud et andet sted. Men klart en af de bedste hoteller i Ålesund og tæt på lufthavn Vigra.(20 min)

Svar fra ejer

16. februar 2017

Kjære Ventker, Tusen takk for din tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss. Vi er i disse dager i ferd med å skifte ut meny og samtidig tilby et bedre utvalg, deriblant mer lokale produkter. Jeg håper at det kan være med på å heve opplevelsen for våre gjester. Jeg setter pris på at du rangerer vårt hotell som et av de beste, og når vi er klar med renoveringen i mai, vil det fremstå som enda bedre. Takker igjen og velkommen tilbake til oss på Radisson Blu. Aina Aalen Bjerkvik/Hotelldirektør

Læs mere
5

Anbefales

24. august 2016, Frederikshavn, Danmark, BjornT838

Et rigtig godt hotel centralt i byen; med en flot beliggenhed ud mod fjorden. Værelsene er gode og rommelige. Betjeningen er meget serviceminded og hyggelige. Vi fandt absolut intet at sette fingeren…

Et rigtig godt hotel centralt i byen; med en flot beliggenhed ud mod fjorden. Værelsene er gode og rommelige. Betjeningen er meget serviceminded og hyggelige. Vi fandt absolut intet at sette fingeren på.
Læs mere
2

Et typisk Radisson hotel - desværre.

26. juli 2016, København, Danmark, Saugmann

Først det positive: Hotellet er centralt beliggende, lige udenfor downtown Ålesund, med flot udsigt til havnen og skærgården fra morgenmadsrestauranten og formentlig også fra enkelte af værelserne.…

Først det positive: Hotellet er centralt beliggende, lige udenfor downtown Ålesund, med flot udsigt til havnen og skærgården fra morgenmadsrestauranten og formentlig også fra enkelte af værelserne. Og så det negative: Hotellet er kedeligt indrettet i en typisk 80'er stil som så mange andre hoteller i Radison kæden, og det trænger i den grad til en renovering, hvis det skal følge med tiden. Baren var tom, restauranten var tom, og der var ingen mennesker i opholdsområderne, hvilket betød at hotellet virkede forladt. Jeg tænkte først at der måske ingen gæster var, men næste morgen var morgenmadsrestauranten fuld af mennesker, så det var altså ikke tilfældet. Det er trist at hotellet ikke kan skabe en atmosfære, så gæsterne har lyst til at blive på hotellet om aftenen, og få en drink i baren eller elller et stykke mad i restauranten. Værelserne var meget standard, og absolut ikke noget at skrive hjem om, med små vinduer og ældre møbler. Det var ikke slidt på nogen måde, men bare kedeligt. Samtidig var der ingen stik kontakter ved sengen, hvilket efterhånden er et must i dag, hvor alle skal oplade deres telefoner mens de sover. Personalet var flinkt og venligt, men der stod altid kun en enkelt mand i receptionen, så det gav lidt ventetid. Ville jeg bo her igen? Nej.
Læs mere
5

Centralt i Ålesund

15. juni 2016, Sanderum, AsgerMA

Flot nyere hotel bygget på kajen ved siden af Hurtigrutens anlægsplads. Værelserne er store og pæne med det forventede udstyr, herunder wi-fi. Få værelser har dog havudsigt. Hotellet har ikke egen p-p…

Flot nyere hotel bygget på kajen ved siden af Hurtigrutens anlægsplads. Værelserne er store og pæne med det forventede udstyr, herunder wi-fi. Få værelser har dog havudsigt. Hotellet har ikke egen p-plads, så man må bruge en nærliggende offentlig betalingsplads. Flot morgenbuffet.
Læs mere
3

Standard Radisson

24. januar 2014, Stuttgart, Germany, Christine S

Rent og pænt, men mangler lige et håndklæde ekstra til håret. Ellers middel-høj standard for hotel i den prisklasse. Desværre en del larm fra gaden da der var vej-arbejde kl. 23 og fremefter. Morgenma…

Rent og pænt, men mangler lige et håndklæde ekstra til håret. Ellers middel-høj standard for hotel i den prisklasse. Desværre en del larm fra gaden da der var vej-arbejde kl. 23 og fremefter. Morgenmaden var virkelig lækker med meget forskelligt at vælge imellem. Internettet var for langsomt og blev ved med at smide os af.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.