Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

  • Spiseområde med bord og stole i restaurant hos Quality Hotel Vøringfoss

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Konference- og aktivitetshotellet Quality Hotel Vøringfoss ligger ved Hardangerfjordens bred, ved siden af Hardangervidda National Park, og hotellet er derfor omgivet af smukke bjerge, betagende fjorde og fascinerende vandfald. Vi er et kontantfrit hotel.

Please note that the Quality Hotel Vøringfoss will no longer be part of Strawberry after 31 December 2021. The hotel can be booked here on the website until then.

Quality Hotel Vøringfoss rejser sig som en hvid klippe ud af den mægtige natur, der giver området dets unikke præg. Hos os trives både familier, konferencegæster og sportsentusiaster.

Mellem Oslo og Bergen

Vøringsfoss ligger midt i Norge, ca. to timer fra Bergen og 4,5 timer fra Oslo. Den storslåede natur uden for hotellet inspirerer og skaber en beroligende atmosfære både i og uden for hotellet. Det omkringliggende område har sat sit præg, selv på hotellets mange lyse værelser.

Konferencer

På hotellet har vi et konferenceområde til møder, kurser og konferencer. Vi hjælper dig med alt, hvad du skal bruge til professionelle og lærerige arrangementer, men vi hjælper dig også gerne med at planlægge aktiviteter og oplevelser i smukke Hardanger.

Hardanger-mad

Mad er en vigtig sag for os, og i køkkenet arbejder dedikerede og kvalificerede kokke, der disker op med kulinariske lækkerier af en høj standard. Vi har også modtaget kvalitetsstemplet "Hardanger Menu". I højsæsonen, maj til september, har vi både buffet og à la carte. 

Hardangervidda National Park

Lige ved siden af det dybblå vand i Hardangerfjorden finder du naturperlen Hardangervidda Nationalpark som nærmeste nabo, hvorfor hotellet er i nærkontakt med naturen. Da nationalparken blev etableret i 1981, var det Norges største. Sandfloeggi kan prale af en højde på 1721 meter over havets overflade. Der er et rigt dyre- og planteliv, der kan opleves til fods eller på ski gennem et net af veje og stier. Hardangervidda er også et populært sted for kiting. Selve Vøringsfossen, Norges mest berømte vandfald, ligger kun 20 km fra hotellet.

Historisk hotel

Hotellet blev bygget i 2001, men stedet har hoteltraditioner, der går helt tilbage til 1889. Det nye hotel er bygget på den samme tradition som det originale og er beliggende på kajen, omgivet af majestætiske bjergtoppe og den dybe fjord. Reception, restaurant og bar blev totalrenoveret i marts 2017.

Kontakt

  • Ostangvegen 20 5783 Eidfjord , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Bergen-linjen til Voss, derefter bus til Eidfjord.

Med bus

Haukeli-ekspressen til Eidfjord.

Om Quality Hotel Vøringsfoss

Antal værelser

81 værelser

Antal mødelokaler

3 lokaler, max. kapacitet til 220 personer

Afstand til lufthavne

Bergen Lufthavn Flesland ca. 2 timer i bil.
Oslo Aiport Gardermoen ca. 5 timer i bil.

Afstand til offentlig transport

Den lokale bus stopper i nærheden af hotellet.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.