Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Park Halden ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Park

Halden,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Park – et hyggeligt hotel i gåafstand af centrum med 64 værelser og suiter, gratis parkering, træningslokale, sauna og konferencelokaler. Fika og aftensmad indgår i prisen.

Clarion Collection® Hotel Park 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Park

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Collection Hotel Park er vores første hotel i den charmerende lille by på grænsen til Sverige. Her bor du i moderne hotelværelser med gåafstand til centrum, tæt på Høgskolen i Østfold og ikke mindst den kendte Fredriksten fæstning, som troner højt over byen. VI har også et træningslokale, sauna, konferencelokaler samt gratis parkering for vores gæster.

Vores første hotel i Halden!

Vi er utroligt stolte over at kunne præsentere vores første hotel i Halden. Clarion Collection Hotel Park er et hotel med masser af historie, og det har en central beliggenhed lige uden for bykernen og tæt på byens seværdigheder, shopping og forlystelser.

64 hyggelige værelser og suiter, træningslokale og sauna

Føl dig hjemme i vores 64 værelser og suiter, som er delikat indrettet i diskret mørkt træ. Flere af værelserne har udsigt mod hotellets have og byder på en hyggelig atmosfære. Hotellets træningslokale og sauna kan benyttes helt gratis af gæsterne.

Evening Meal og Fika er altid inkluderet

På Clarion Collection Hotel Park vil vi gerne gøre det enkelt for dig, og derfor serveres der hver dag både en varm ret med salat og suppe om aftenen samt Fika om eftermiddagen. Som gæst indgår dette altid i værelsesprisen, når du bor hos os. Læs mere og se serveringstider under Services.

Konferencer, møder og events

Arrangér din næste konference hos os. Vi har 5 mødelokaler i forskellige størrelser, inklusive en konferencesal med plads til 150 personer i en biografopsætning. Vi tilbyder også 4 mindre mødelokaler, som passer perfekt til bestyrelsesmøder, workshops og andre selskaber. Kontakt os for en skræddersyet løsning til dit arrangement!

Handicaptilpassede værelser

Clarion Collection Hotel Park tilbyder selvfølgelig også handicaptilpassede værelser. Kontakt hotellet på tlf. +47 69 21 15 00 eller e-mailadressen cc.park@strawberry.no for ydeligere information.

Kontakt

  • Marcus Thranes gate 30 1776 Halden , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Bus

Holdepladsen Park Hotel ligger lige udenfor hotellet.

Tog

Halden Jernbanestasjon ligger 1,3 km fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Halden Taxi +47 69213200

 

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.