Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har alt du har brug for. Værelser, konferencefaciliteter, restauranter og central beliggenhed i Haugesund centrum. Her serveres prisvindende morgenmad med udsigt.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Der er mange ord, som kan beskrive beliggenheden på vores nye hotel i Haugesund. "Fantastisk" og "idyllisk" er blandt dem. Det eneste, vi kan sige med sikkerhed, er, at du selv er nødt til at opleve Quality Hotel™ Maritim for at finde din egen beskrivelse af denne unikke diamant, vi er så heldige at have i vores samling.

Beliggenhed

Med den bedste beliggenhed på Smedasundet i Haugesund, ønsker vi velkommen til Quality Hotel™ Maritim.Med fantastisk udsigt over fjorden tilbyder vi 311 værelser og suiter, konferencefaciliteter og 4 restauranter midt i hjertet af Haugesund. Ikke langt fra offentlig transport og shoppingmuligheder.

311 behagelige værelser i flere kategorier og fantastisk havudsigt

Der er utallige grunde til at komme og bo hos os. Enten er du her på gennemrejse, ferie, skal til koncert eller event, eller kommer som idrætshold eller konferencedetaljer. Uanset hvorfor, så finder vi altid et værelse, der passer dig. Vores værelser kommer nemlig i flere forskellige kategorier og størrelser, med eller uden balkon, og flere har en fantastisk udsigt over fjorden. Når du bor hos Quality Hotel™ Maritim, har du alt, du har brug for, for at få et komfortabelt ophold og en god nats søvn, for at ikke snakke om vores morgenmad, som du ikke må gå glip af!

Restaurant, restaurant, restaurant og restaurant

Vi er så heldige at ikke kun kunne tilbyde én restaurant, men hele fire restauranter - snak om at give en totaloplevelse! Nu kunne vi have gjort det enkelt og have skrevet Restaurant og Bar, men det yder ikke udbuddet retfærdighed. Vi kan friste med enkle frokostretter, à la carte-restaurant og gourmetkøkken. Café René, Gallionen Restaurant, Brovingen Mat & Vin samt Kompasset ligger alle under samme tag. Og her tør vi på stå, at vi har noget for enhver smag. Vil du læse mere om, hvad de forskellige restauranter har at tilbyde, kan du kigge på vores facilitetssider for at se menu eller tjekke åbningstider.

Konferencefaciliteter og egen udescene

Hos Quality Hotel™ Maritim ved vi, at magien sker, når mennesker mødes. Hos os kan du holde både større og mindre kurser og konferencer i et af vores 21 mødelokaler i forskellige størrelser. Vores største konferencelokale har plads til op mod 870 personer. Vi har også rigeligt med plads til at holde større koncerer, foredrag og arrangementer.

Vi ses på Quality Hotel™ Maritim!

Kontakt

  • Åsbygata 3 5528 Haugesund , Norge

FAQ

Book med firmaaftale?

Kontakt hotellet direkte via telefon eller e-mail, hvis du vil booke hotelværelser med din firmaaftale.

Find vej til hotellet

Kommer du med bil

Følg GPS til Åsbygata 3

Taxi

Vi anbefaler Haugaland Taxi, tlf +47 52 81 81 81

Offentlig transport

5 minutter til fods fra Haugesund busterminal

Om Quality Hotel Maritim

Antal hotelværelser

311 hotelværelser

Konference-  og mødelokalekapacitet

21 konferencelokaler

Afstand til lufthavnen

Haugesund Lufthavn 15 km, ca. 20 minutter med bil

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.