Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har alt du har brug for. Værelser, konferencefaciliteter, restauranter og central beliggenhed i Haugesund centrum. Her serveres prisvindende morgenmad med udsigt.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Morgenmad

Hos Quality Hotel™ Maritim serverer vi Vestlandets bedste morgenmad! Vælg blandt skønne morgenmadsfavoritter. Morgenmaden er altid inkluderet i værelsesprisen. Du behøver ikke overnatte her for at få en fantastisk morgenmadsoplevelse! Hotelgælder, lokale morgenfugle og dig, der måske vil have et enkelt morgenmadsmøde med venner og bekendte, er hjerteligt velkommen!

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag (gælder også helligdage): 08.00 - 11.00

Parkering

Kommer du med bil, findes der flere parkeringsmuligheder i nærheden af hotellet. Vi har ikke en egen parkering. Parkeringsmulighederne omkring hotellet bestyres af Apcoa, Europark eller Haugesund Parkering. Se priser og parkeringsvilkår, hvor du parkerer, eller ring til os før ankomst for parkeringstips!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Gym

Vores træningslokale finder du i hotellets underetage. Følg skiltningen eller tag kontakt med receptionen for information.

Wi-Fi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har hurtigt, trådløst internet. Du behøver ikke logge ind, det er bare at koble dig op og surfe afsted!

Øvrige tjenester

  • Gratis Wi-Fi
  • Søndagsbrunch
  • Banketlokale
  • TV
  • Træningslokale
  • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.