Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hoteller i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik.Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling.

Farris Bad 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

5,7
af 10
Vurdering for Farris Bad

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til det fantastiske Farris Bad. Her finder du nyttige oplysninger om hotellet og vores spaafdeling. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Morgenmad

Vi serverer morgenmad hver morgen i vores restaurant med udsigt mod havet, Stavern og Svenner fyr. Vi har fokus på sunde og energiske råvarer og komponerer en indholdsrig morgenmadsbuffet, inklusiv kaffe og juice. Morgenmad er altid inkluderet i værelsesprisen.

Parkering

Vi tilbyder indendørs parkeringspladser til 250 NOK pr. dag eller udendørs parkering til 260 NOK pr. dag. Det er muligt at parkere kortvarigt uden for hotellet.

Tidlig check-in og sen check-out

Såfremt der er plads, kan du udvide dit ophold ved at vælge et tidligere check-in fra kl. 14.00 og senere check-out frem til kl. 14.00. Prisen er 500 NOK. Kontakt os gerne for mere information og booking.

WiFi

Der er fri adgang til trådløst internet overalt på hotellet. Hent din adgangskode i receptionen, eller log ind med dit Strawberry-nummer. Det kunne næsten ikke være nemmere.

Opgradering og suiter

Fejrer du noget særligt, eller har du bare lyst til lidt ekstra plads? Så anbefaler vi vores større værelseskategorier og suiter. Foruden vores junior suiter tilbyder vi tre unikke og lækre suiter, højt hævet over hav og land. Læs mere og se billeder af vores suiter her. Kontakt os gerne for mere information og booking.

Spa

Gæster, der har booket en behandling, skal møde op senest 15 minutter før behandlingen. Ved forsinket ankomst kan behandlingstiden blive afkortet. Bemærk, at spaen er en mobilfri zone. På Farris Bad bruges hovedsagligt spahotellets eget badetøj. Som boende gæst er dette inkluderet. Eget badetøj (med undtagelse af bermudashorts) kan også benyttes. Inkluderet i entréen er lån af badekåbe, håndklæde, peshtemal, tøfler samt frugt, te og vand. Du kan frit benytte træningslokale og være med til spaaktiviteter og yogatimer.

Aldersgrænse i spa-området

Hele spaafdeligen har en aldersgrænse på minimum 16 år.

Planlæg dit spabesøg

Kontakt os, så hjælper vi dig med at sammensætte et spaprogram, der passer til dine behov og ønsker for dit ophold hos os på Farris Bad.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 16.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Frokost

Mandag - fredag: 11.30 - 14.30
Lørdag - søndag: 12.00 - 15.00

Aftensmad

Mandag - søndag: 18.00 - 22.30

Water Lounge & Bar

Mandag - torsdag: 15.00 – 00.00
(Mad Service: 15.00 - 22.00)

Fredag - lørdag: 13.00 – 01.00
(Mad Service: 13.00 - 22.00)

Søndag: 13.00 – 00.00
(Mad Service: 13.00 - 22.00)

Farris Bad Spa

Mandag - torsdag: 07.00 - 22.00
Fredag - søndag: 07.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.