strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Sunset ocean view at spa Farris Bad in Larvik.

Farris Bad – et spahotel med egen kilde

Book nu

Larvik er en rigtig ferieperle på den norske kyst. Et af de mest populære steder i Larvik er det luksuriøse spahotel Farris Bad, der er bygget op omkring en mineralrig vandkilde. Familier, par og venner rejser gerne til Larvik for at tilbringe en nat eller en weekend i den idylliske spa.

Det ene ben på land og det andet i havet

Farris Bad har en af Nordens største spaafdelinger og er det eneste hotel bygget op omkring en mineralrig kilde. Her kan du opleve friskt, rent og sundhedsgivende kildevand fra 55 meters dybde. Hotellet har også en moderne og virkelig unik arkitektur. Halvdelen af hotellet er bygget på land, og den anden halvdel står på søjler over stranden. Fra den indendørs pool får du en helt majestætisk udsigt over havet.

Behandlinger og saunaritualer

Nyd alle mulighederne i spaen, kobl af og tag hånd om dig selv for en stund. Du er velkommen til at prøve kræfter med vandaerobic, massage eller yoga, og book gerne en eller flere behandlinger. Nyd derefter varmen fra saunaen, og afslut med en dukkert i havet. Kontrasten mellem kulde og varme har ofte en god sundhedseffekt. Hotellets saunamester kan fortælle dig mere om alt dette. Hvis du er sulten, kan du få serveret lækker mad tilberedt fra bunden med lokale råvarer i hotellets restaurant.

Indoor pool at spa Farris Bad in Larvik.Swimming in the pool at spa Farris Bad in Larvik.Ocean view at spa Farris Bad in Larvik.Pool with ocean view at spa Farris Bad in Larvik.

Farris Bad

Larvik

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Fritzoe Brygge 2, 3264 Larvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 33 19 60 00
 • emailContactE-mail
  farrisbad@farrisbad.no
 • calendarReservation
  Book nu