Medlemskab
Sea view from spa hotel Farris Bad in Larvik.

Spa ved mineralrig kilde i Larvik

Larvik er et sommerparadis, der er klar til at blive udforsket. Byen er kendt for sin idylliske kystlinje, men ligger også tæt på bjerge og skove. Hvis du vælger at besøge Larvik i den koldere årstid, bør du ikke gå glip af spakulturen omkring byens egen kilde.

Larvik – en by med mange muligheder

Larvik i Norge ligger lige ved kysten, blot 1,5 time fra Oslo og meget tæt på Sandefjord Lufthavn. Der er mange gode grunde til at besøge Larvik. Her kan du nyde en skøn svømmetur om sommeren, lade batterierne op med en vandretur i Bøkeskogen, opdage byens spændende historie og tage på en hyggelig shoppingtur. Men Larvik er også en fantastisk spa- og wellnessdestination, hvor du kan slappe af og finde fred og ro på egen hånd, sammen med din partner eller med vennegruppen.

Når hotellet er rejsens mål

I Larvik findes der en gammel mineralrig sundhedskilde, som strømmer gennem byen. Allerede i 1800-tallet blev de første spabade etableret på stedet. Larvik har således tiltrukket spagæster i længere tid, og traditionen fortsætter. I dag kan du f.eks. besøge det eksklusive spahotel Farris Bad, der er bygget op omkring kilden. Oplev det nærende og sundhedsgivende vand, book en behandling efter dine behov og ønsker, bad i spabadet, slap af i de hængende stole og nyd en god og afbalanceret kost.

Larvik

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage