Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hoteller i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik.Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling.

Farris Bad 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Farris Bad

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
1633 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
5

Lækkert hotel

30. august 2018, Vejle, Danmark, lire1989

Virkelig dejligt spa hotel. Venligt personale, god service, lækker indretning på hotellet og bestemt et dejligt spa område. De har en virkelig lækker og alsidig morgenmad, sammen skøn udsigt. Dette ho…

Virkelig dejligt spa hotel. Venligt personale, god service, lækker indretning på hotellet og bestemt et dejligt spa område. De har en virkelig lækker og alsidig morgenmad, sammen skøn udsigt. Dette hotel kan bestemt anbefales.

Svar fra ejer

31. august 2018

Hei :-) Takk for hyggelige tilbakemeldinger etter deres opphold. Det setter vi pris på :-). Velkommen tilbake ved en annen anledning. Ønsker deg en god helg :-)

Læs mere
5

Fantastisk hotel

2. december 2017, Asker, Norge, PeterAnkerMoller

Dette er et af de bedste hoteller jeg har besøgt. Beliggenhed, service og kvalitet i alle aspekter. At de fysiske rammer er perfekte er en ting, men alle ansatte ser ud til at være særdeles stolte og…

Dette er et af de bedste hoteller jeg har besøgt. Beliggenhed, service og kvalitet i alle aspekter. At de fysiske rammer er perfekte er en ting, men alle ansatte ser ud til at være særdeles stolte og yder den allerbedste service. Særligt vil jeg fremhæve receptionen. Havde nogle sager de måtte hjælpe mig med og jeg oplevede en helt unik hjælpsomhed. Når jeg nu har sagt at receptionen var over al forventning med venlighed, vil jeg gerne tilføje at resten af personalet også yder en høj høj service. Bravo! Jeg kommer gerne tilbage og anbefaler selvfølgelig Farris Bad!

Svar fra ejer

3. december 2017

Hei Peter A, Tusen takk for en fantastisk omtale! Det gjør meg utrolig stolt av å se hva du skriver, og jeg er veldig glad for at du hadde et fint opphold hos oss. Stor takk for at du deler, og vi gleder oss til å se deg igjen :) Med vennlig hilsen Cecilia Berg Hotellsjef

Læs mere
4

Fantastisk sted.

20. februar 2017, Ringsted, Denmark, Carina J

Nyder altid at komme her. Perfekte omgivelser, smukt indrettet,rare værelset og god mad. Saunaer og udendørs boblebad er virkelig en oplevelse. Elsker yinyogahold og de har et lille, men godt fitness…

Nyder altid at komme her. Perfekte omgivelser, smukt indrettet,rare værelset og god mad. Saunaer og udendørs boblebad er virkelig en oplevelse. Elsker yinyogahold og de har et lille, men godt fitness rum.

Svar fra ejer

21. februar 2017

Hei Carina J, Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad. Herlig å se at du har hatt det fantastisk hos oss, og er fornøyd med utvalget. Vi håper å se deg som gjest flere ganger i fremtiden. Velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Cecilia Berg Hotellsjef

Læs mere
3

Fint nyt hotel men noget mangler

17. februar 2016, Aarhus, Denmark, Morten1978

Farris Bad er et fint, relativt nyt hotel, men på en eller anden måde er der ikke helt styr på detaljerne. Værelset var temmelig koldt, da vi kom, og der var ingen gulvvarme på badeværelset, og det b…

Farris Bad er et fint, relativt nyt hotel, men på en eller anden måde er der ikke helt styr på detaljerne. Værelset var temmelig koldt, da vi kom, og der var ingen gulvvarme på badeværelset, og det bør man nok have i et koldt land som Norge. Aftenrestauranten var absolut god. Min ledsager og jeg fik i alt 4 retter, og alle var fejlfri og velsmagende - og til rimelige penge. Til gengæld bør tjenerstaben nok have et kursus. De var vældig høflige og søde, men de virkede en smule fraværende og manglede simpelthen "attention to detail". Morgenmaden var meget gennemsnitlig.

Svar fra ejer

18. februar 2016

Hei Morten1978, Tusen takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse av Farris Bad. Gjestetilbakemeldinger er utrolig viktig for oss, og det hjelper oss i å bli bedre. Beklager om temperaturen ikke var optimal på ditt rom, vi skal dobbeltsjekke at rommene er riktig innstilt da det skal være varme på badegulvene. Vi håper å se dere som gjester på Farris Bad igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen Cecilia Berg Hotellsjef

Læs mere
5

Hotellet for voksne!

27. januar 2013, Kjellerup, TuristD

Et tip-top hotel, i dejligt cool design - ligger direkte ud til, og over havet! Pæne værelser, med alt hvad med har brug for. God restaurant, med gode måltider; morgen, frokost og aften. Venlig servi…

Et tip-top hotel, i dejligt cool design - ligger direkte ud til, og over havet! Pæne værelser, med alt hvad med har brug for. God restaurant, med gode måltider; morgen, frokost og aften. Venlig service - flot spa afdeling, med mange faciliteter mv. Et hotel man bør prøve mindst engang ;)
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.