Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norge

Lige ved Oslo S og Barcode rejser der sig et nyt hotel midt i hjertet af Oslo. med fokus på kunst og oplevelser. Oplev den unikke beliggenhed i den spændende og nye bydel Bjørvika.

Clarion Hotel® Oslo 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Oslo

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4,5
310 anmeldelser
4,5
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
5
Sted
4,5
Service
5
Renlighed
4,5
Værelser
4

God beliggenhed, god søvn og fantastisk morgenbuffet! :-)

2. marts 2023, , paulavedel

Jeg trådte ind i et lille bitte værelse og blev lidt nedslået da jeg dårligt kunne slå min kuffert ud, og der ikke var noget klædeskab, men kun nogle få bøjler at hænge tøjet på. Men jeg sov godt alle…

Jeg trådte ind i et lille bitte værelse og blev lidt nedslået da jeg dårligt kunne slå min kuffert ud, og der ikke var noget klædeskab, men kun nogle få bøjler at hænge tøjet på. Men jeg sov godt alle nætter (4 overnatninger), og selvom morgenbuffet først åbnede kl 7, fik jeg aftalt med receptionen og køkkenet, at jeg kunne komme ned allerede kl 6:30, hvor der dig nok ikke var klargjort varmestation. Men det var også helt ok, for der var alt muligt andet godt at smæske sig i! :-) Så den gode service, flexibiliteten og lækre mad og stille og rolige værelse og område, opvejede størrelsen på værelset!

Svar fra ejer

6. marts 2023

Kjære Paula!! Takk for ærlig og konstruktiv tilbakemelding! Det ser ut til at du overall likte deg her hos oss i Bjørvika og vi skall se på noen punkter vi kan forbedre oss på. Hjertelig velkommen tilbake! Vennlig Hilsen Tore Carlsson General Manager

Læs mere
4

Dejligt hotel

19. januar 2020, , rejsende-Sandy

Dejligt nyt hotel, hvor der er rent og pænt. God størrelse værelser og en dejlig dobbelt seng. Morgenmaden var god og normal udvalg. Dog er lokalet man spiser morgenmad i lidt lille og trængt, hvilket…

Dejligt nyt hotel, hvor der er rent og pænt. God størrelse værelser og en dejlig dobbelt seng. Morgenmaden var god og normal udvalg. Dog er lokalet man spiser morgenmad i lidt lille og trængt, hvilket tager lidt af oplevelsen, når man bliver forstyrret af folk der skal frem og tilbage eller man selv skal forstyrre folk for at komme ud.

Svar fra ejer

5. februar 2020

Hei hei Tusen takk for dine kommentarer og feedback. Det er en glede å se at du hadde en god opplevelse og at hotellet levere bra på produkt og service. Vår frokost skal være topp kvalitet i alle ledd, til enhver tid og dette med sitteplasser og flow er utrolig viktig for oss. Hotellet er ofte veldig opptatt og vi har mange som ønsker å spise frokost hos oss, og derfor ser vi nå at vi har nødt til å gjøre enkelte endringer for å sikre at logistikken blir bedre. Vi takker for tilbakemeldingene og har allerede gjort tiltak for å bedre plassutnyttelse og en bedre flow framover. Tusen takk og ha en nydelig uke

Læs mere
5

Supert city hotel

10. december 2019, Danmark, Olejes

Helt igennem fantastisk hotel, service i receptionen og baren.. ankom en søndag aften til et stort smil i receptionen, perfekt værelse, god egen bryg af øl i baren og hvilken morgenmad der var alt vir…

Helt igennem fantastisk hotel, service i receptionen og baren.. ankom en søndag aften til et stort smil i receptionen, perfekt værelse, god egen bryg af øl i baren og hvilken morgenmad der var alt virkeligt alt 👍 keep it up.

Svar fra ejer

11. december 2019

Hey. Tusen takk for dine tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å skrive om oss. Vi er oppriktig glade for at du fikk en god opplevelse og for at våre ansatte gjorde et sterkt inntrykk. Atmosfære og varm, ekte service er noe vi jobber hardt for å levere og det varmer skikkelig godt når vi ser at vi lykkes. Vi håper virkelig at Oslo står på agendaen din igjen snart og at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake da. Ha en nydelig førjulstid.

Læs mere
5

Fremragende kvalitet og design

10. september 2019, Davenport, Florida, KurtHT

Var så heldig at få værelse til kr 1000 pr nat ifm med en kampagne - og blev som Choise medlem også opgraderet. Flot kombination af kultur og oplevelser - med blandt andet Munch malerier i foajeen. el…

Var så heldig at få værelse til kr 1000 pr nat ifm med en kampagne - og blev som Choise medlem også opgraderet. Flot kombination af kultur og oplevelser - med blandt andet Munch malerier i foajeen. ellers er jo priserne på overnatning neget høje, selv om beliggenheden er perfekt.

Svar fra ejer

13. september 2019

Hei hei Kurt. Tusen takk for dine kommentarer. Så hyggelig å lese at dere fikk en flott opplevelse og at kultur og opplevelser stod på menyen og ikke minst at dere fikk nyte synet av vår ekte Edvard Munch i lobbyen. Vi håper at Oslo imponerte og at det står på listen over byer dere skal komme tilbake til. Håper å se dere snart tilbake - og husk om bare 8 måneder så bytter vi ut verket i lobbyen med et nytt Munch verk.

Læs mere
3

Messe + overnatning

8. september 2019, Randers, Danmark, thomastC3780BY

Jeg har været udstiller på en messe som blev afholdt på hotellet. Jeg overnattede to nætter på hotellet. Værelset havde alt som er forventet på denne type hotel. Natten mellem fredag og lørdag var der…

Jeg har været udstiller på en messe som blev afholdt på hotellet. Jeg overnattede to nætter på hotellet. Værelset havde alt som er forventet på denne type hotel. Natten mellem fredag og lørdag var der meget larm fra et nærliggende værtshuset - så undgå værelser ud mod hovedgaden!

Svar fra ejer

13. september 2019

Hei Thomas Tusen takk for dine kommentarer og feedback. Det betyr mye for oss og gir oss muligheten til å forbedre og forsterke vårt produkt og service. Vi er veldig lei oss for at du ble forstyrret av bråk utenfor. Vi ligger midt i smørøyet mellom Opera bygget og det nye Munchmuseet, men samtidig er det er rolig og fredelig strøk ved sjøen. Det skal ikke være noe støy fra naboene så dette skal vi så klart ta på alvor og gjøre noe med. Vi håper at du kommer tilbake til oss og så kan vi få bevise at vi kan bedre enn dette. Robert

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.