Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle, som vil komme ind forbi, og sovepladser til alle, som vil blive. Sommerro er et sted, alle kan føle sig lidt hjemme, og alligevel langt væk fra hverdagen.

Sommerro 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Sommerro

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Ekspeditionshallen

Mød venner, kolleger eller familie i en dejlig og afslappet atmosfære præget af live jazzmusik, velsmagende mad og noget godt i glasset. Her er dørene åbne for alle – hele dagen!

TAK

Velkommen hos TAK – en cirkelformet tagrestaurant med et magisk 360 graders vue. Restauranten fokuserer på nordiske kulinariske madskatte tilberedt med japanske teknikker og smage.

Izakaya

Smut forbi den uformelle streetfood- og cocktailbar på det vidunderlige Sommerro i Oslo. Den prisvindende kok, Frida Ronge, sørger for uforglemmelig menuer.

Plah og Ahaan

Plah og Ahaan tager dig til Thailand med sit todelte restaurantkoncept. Spis streetfood og deleretter på Ahaan – eller omfavn autentiske thailandske smage fra Plahs omfattende smagsmenu.

Barramon

Fordyb dig i den baskiske kultur på Barramon! Lad den delikate smag af lækre tapas ledsaget af dejlige spanske vine tage dig med på en kulinarisk rejse, du sent vil glemme.

To Søstre

Et besøg på To Søstre bliver et skønt afbræk fra hverdagen. Her kan du nyde Oslos bedste afternoon tea og komme med på en rejse fra salt til sødt fra en menu, der skifter efter årstiderne.

Kafé Lucy

Frister det med en americano og pain au chocolat på vej til arbejde? Eller er du måske i humør til noget lækkert efter et langt arbejdsmøde? Så kig forbi Kafé Lucy!

Vestkantbadet

Et af Oslos ældste badehus åbnede den 1. september 1932, og er nu genopstået efter restaurering. Hos os kan du tage en svømmetur eller et bad omringet af fine Art Deco-inspirerede interiørdetaljer.

Mødelokaler

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.