Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.
Se alle hoteller i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En lille ø, et hav af erfaringer. Med Oslos fedeste placering på Tjuvholmen ved siden af Astrup Fearnley museet stjæler THE THIEF sine gæster fra den grå hverdag. Hotellet har 114 værelser og suiter.

THE THIEF 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,8
af 10
Vurdering for THE THIEF

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Det er ingen hemmelighed, at THE THIEF har fokus på kunst. Vores fællesarealer er spækket med eksklusive malerier og installationer, og hvert lokale er udsmykket med forskellige kunstværker.

Møbler

En dristig elegance med referencer til nutidig kunst og design er fællesnævnere for THIEF FURNISHING. Både norske og internationale designere som Antonio Citterio, Jonathan Adler, Bruno Rainaldis, Tom Dixon, Anne Haavind og Stokke Austad står bag vores møbler og indretning.

THIEF ART

THIEF ART er hotellets kunstsamling og kunstoplevelser. Vi har vores helt egen kurator, Sune Nordgren, som har håndplukket værker til samlingen fra norske og internationale kunstnere. Vi taler om både kunstværker fra etablerede skikkelser som Andy Warhol og helt nye navne på kunstscenen.

Du vil møde kunst overalt i vores hotelgange, sågar udenfor. Installationer, fotografier og grafisk kunst er tilstede i alle vores fællesarealer, og på det interaktive hotel-tv er der forskellige former for videokunst. Du finder også kunst i vores elevatorer. Denne udsmykning er skabt af animationskunstneren, Julian Opie, fra England. THIEF ART handler også om omgivelserne og naboerne. Det handler om Tjuvholmen. Nærmeste nabo er Astrup Fearnley Museum, der har fået international anerkendelse. Sammen med den nyudviklede skulpturpark ved fjorden samt holmens øvrige gallerier finder du her Oslos samlingspunkt for moderne kunst.

Men THE THIEF har også kunst- og designpartnere længere østpå i Oslo. Hotellets samarbejde med DogA, Norsk Design og Arkitektursenter giver THIEF ART et spændende samspil mellem design og arkitektur. Det er en naturlig forlængelse af konceptet, som udtrykkes gennem hotellets satsning på norsk og internationalt design inden for indretning.

Astrup Fearnley Museum

Hotellet ligger ved det nye Astrup Fearnley Museum på Tjuvholmen, og det berømte kunstmuseum er en af vores vigtigste samarbejdspartnere. THE THIEF og Astrup Fearnley har etableret en unik aftale, som indebærer, at hotellet får lov til at låne værker fra museets samling og udstille dem på strategiske steder rundt om på hotellet. Med dette samarbejde er Sune Nordgren i stand til at skabe interessante møder, omgivet af det bedste fra international nutidskunst, og THE THIEF skaber således positive og mindeværdige oplevelser for samtlige gæster, der besøger os.

Som gæst på THE THIEF har du naturligvis fri adgang til Astrup Fearnely Museum.

Åbningstider Astrup Fearnley

Tirsdag, onsdag og fredag: Kl. 10.00 - 19.00
Torsdag: Kl. 10.00 - 22.00
Lørdag og søndag: Kl. 10.00 - 18.00
Mandag: Lukket

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.