Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norge

Se alle hoteller i Stokmarknes, Norge

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norge

Quality Hotel Richard With åbnede i maj 2023. Omringet af hav, beliggende på kajkanten i Stokmarknes, er hotellet ideelt til konferencer, familieture og vennegruppen. Her kan du hoppe i havet og slappe af i vores flydende sauna. Velkommen!

Quality Hotel™ Richard With 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,8
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Richard With

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til os på Quality Hotel™ Richard With! Har du spørgsmål om dit ophold? Vi håber, du finder svarene her.

Hvor ligger hotellet?

Du finder os på Havnegata 2, lige ved Hurtigrutemuseet i centrum af Stokmarknes. Flybussen stopper lige udenfor hotellet, og Hurtigrutekaia ligger ca. 250 meter bort.

Konference i Nord-Norge?

Med stor K, garanteret. Kombinationen af rå naturoplevelser, madoplevelser med et lokalt tvist og faciliteter med plads til skræddersyning, giver mødereferatet en ny dimension. 

Har hotellet træningslokale?

Selvfølgelig! Frie vætte, løbebånd og træningsmaskiner står klar til at give dig en herlig afkobling mellem slagene. Som vores gæst træner du gratis hele døgnet.

Er der parkering på hotellet?

Tro det eller ej, der er ikke parkeringsafgift i Stokmarknes. Hotellet har 60 parkeringspladser, hvor på 10 af dem kan du lade elbilen. Du finder også offentlige parkeringspladser i centrum

Kan jeg bruge mobilen til at checke ind? Eller som nøglekort?

Ja! Du kan gøre det meste med din telefon, når du bor hos os. Du kan checke ind, åbne din hoteldør, betale for opholdet, checke ud, og du kan booke din næste overnatning hos os - alt med mobilen. Det bedste af det hele er, at du kan chatte direkte med receptionen! Perfekt, hvis du har nogle spørgsmål, mens du er oppe på værelset. Det eneste, du skal gøre, er at hente Strawberry appen, som er helt gratis. Magiskt!

Kan jeg opgradere mit værelse?

En speciel anledning eller vil du bare forkæle dig selv lidt ekstra? Tag kontakt med os, så hjælper vi dig med at opgradere dit værelse.

Har I bagagerum?

Ankommer du tidligt eller rejser sent? Vi tilbyder opbevaring af bagage før og efter dit ophold.

Er wifi gratis?

Hos os har du altid tilgang til gratis wifi, uanset om du befinder dig højt eller lavt på hotellet. Surf afsted!

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Richard With vil være et kontantfrit hotel. For os, som arbejder på hotellet, indebærer det en mere sikker arbejdsplads, mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminelle handlinger, samt giver personalet mere tid til vores gæster. For vores gæster og besøgende indebærer det tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. Vi tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Tag gerne kontakt, hvis du har nogle spørgsmål.

Mistet noget eller glemt det i hotelværelset?

Så kan du sende os en mail på q.richardwith@strawberry.no - så svarer vi dig så hurtigt det kan lade sig gøre!

Markedsspørgsmål, sponsorering, samarbejde eller fotografering?

Har du spørgsmål angående marketing, sponsorering, samarbejder eller fotografering, kan du sende os en mail på: q.richardwith@strawberry.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Åbningstider

Morgenmad

Mandag-fredag: 06:30-10:00
Lørdag-søndag: 07:00-10:30

Gym

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.