Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,5
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Airport Hotel Arlanda har 24 konferencelokaler og mødelokaler med plads til 2-160 personer. Vi når en maksimumkapacitet med alle rum på 800 personer.

Fleksibilitet

Sælgermøde i Finland, månedens bestyrelsesmøde i Belgien eller kickoff i Europa? Mulighederne er mange, og vi skræddersyr konferencen efter jeres behov. Varmt velkomne til at kontakte os for tilbud og rådgivning, eller hvorfor ikke komme og få en rundvisning?

Store møder og arrangementer

Vores største lokale, Europa, har en kapacitet på 160 personer. Lokalet er luftigt og rummeligt, og passer såvel konferencer som mingel, udstillinger, festarrangementer, messer og kreative events. 

I vores konferencecafé og tilhørende sofalounge serveres vores Quality Breaks. Her kan du slappa af med en god kop kaffe, og hvorfor ikke lidt softice og popcorn?

Konferenceafdelning med egen entré

Alle vores konferencelokaler ligger i en separat del af Eurostop, som man let kommer til via en kort og hyggelig gåtur gennem Shoppingcenteret. Perfekt mulighed for at strække benene efter en lang dag i konferencestolen. 

Udstyr

Konferencelokalerne kan udstyres efter behov og med den teknik, I ønsker. Samtlige lokaler har whiteboard, notesblokke, kuglepenne samt trådløst internet. For booking af projektor og øvrigt teknik, beder vi jer meddele det når I booker lokalet. I vores største lokale, Europa, indgår også headset og mikrofon. Lokalerne kan let ommøbleres efter ønskemål. 

Kapacitet

Nedenfor følger en oversigt over vores konferencelokaler og deres max. kapacitet.

Europa

160 personer

Italien, Tyskland, Frankrig

75 personer/lokale

Sverige, Norge

70 personer/lokale

Polen

30 personer

Belgien

28 personer

Danmark, England

24 personer/lokale

EU, Irland, Monaco, Østrig

20 personer/lokale

Greenroom

18 personer

Finland, Spanien, Portugal

15 personer/lokale

Gruppelokaler - 6 stk.

6-14 personer/lokale

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information eller forespørgsler på tlf. +46 8 595 111 10 eller via q.arlanda@strawberry.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.