Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,0
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

I løbet af en lang konferencedag har du brug for et Quality Break. For ikke at tale om en god frokost eller middag.

Quality Break

Vi ved, at en konference kan være krævende og det tager vi hensyn til med vores Quality Breaks. Det betyder fri adgang til kaffe, te, frugt, popcorn og softice hele dagen lang for alle konferencegæster. En perfekt mulighed for at hente lidt ekstra energi, når du behøver det mest.

Scandinavia

I vores restaurant Scandinavia serverer vi en herlig morgenmadsbuffet for vores overnattende gæster. Her serverer vi også frokost og middag til grupper, som har forudbestilt det f.eks. i forbindelse med konference og/eller overnatning. For vores gruppe- og konferencegæster tilpasser vi menuen til hvad lige præcis jeres gruppe har brug for. Kontakt os gerne for mere information, prisoverslag og middagsmenuer. 

Grønt og godt

Vi på Quality Airport Hotel Arlands synes, at det er vigtigt, at du spiser sundt, grønt og godt, når du bor hos os. Vi dækker op til buffeter med mange frugter og grøntsager til morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe, så du har mulighed for et sundt og godt besøg hos os. Det er også vigtigt for os, at vores mad kommer fra råvarer, som behandles med respekt og omtanke. Vores økologiske tilbud er tydligt mærkede, og er et sikkert valg for at du skal få den bedste madoplevelse. 

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information eller forespørgsler på tlf. +46 8 595 111 10 eller via q.arlanda@strawberry.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.