Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Arlanda XPO arrangerer alt fra små møder til store konferencer, kongresser og produktlanceringer. Et mødested for folk på farten, der ønsker at arbejde uforstyrret og få en masse gjort.

Konferencer tæt på Arlanda lufthavn

Hotellets beliggenhed gør det nemt at samle konferencedeltagere fra hele verden. Vi tilbyder også gratis transfer med bus ifølge tidstabel til og fra Arlanda lufthavn, samt fri parkering, afhængig af ledig kapacitet, for alle konferencegæster. 

Quality Meeting Advisor

For at jeres arrangement skal blive så vellykket som muligt, tildeles I allerede ved bookingen en QMA = Quality Meeting Advisor. En projektleder, som, ud fra jeres behov og ønsker, skræddersyr det perfekte arrangement sammen med jer. Vi glæder os til at gøre din kommende konference til en virkelig succes!

Konferencelokaler

Hvad man har brug for til møder varierer, og vi er altid omhyggelige med, at I får det rigtige lokale til jeres arrangement! Quality Hotel Arlanda XPO tilbyder 16 konferencelokaler og mødelokaler med kapacitet for 2-550 personer. Alle lokaler kan tilpasses efter dine behov og ønsker. Læs mere om vores lokaler her.

Mad og drikke

For at kreativiteten skal være i top under hele konferencen, kræves der ny energi i form af god mad og mange kaffepauser. Et Quality Break, helt enkelt!

Som konferencegæst hos os har du altid adgang til kaffe, te, frugt, og bedst af alt - popcorn og softice. At lave sin egen softice er en herlig følelse også for os voksne! Vi er stolte over vores konferencefrokost, hvor vi serverer velsmagende mad med fokus på sæsonens råvarer, altid tilberedt med omtanke og kærlighed. Læs mere om mad og drikke her.

Events og aktiviteter

Ønsker du at samle hele idrætsforeningen til det årlige møde, organisere en udstilling eller messe? Vores faciliteter er fleksible og kan bruges til alt fra kick-off til større arrangementer og fester.  Læs mere om vores eventmuligheder her.

Vi hjælper også med at organisere en række aktiviteter før, under eller efter konferencen, der er skræddersyet til dine behov. Spil golf på Arlandastad Golf, en af ​​Sveriges bedste baner eller tag en kulturtur til Sigtuna og Steninge? Kontakt os for forslag. 

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information eller forespørgsler på tlf. +46 8 595 111 10 eller via q.arlanda@strawberry.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.