Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Se alle hoteller i Arlandastad, Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO. Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg? Vi håber, du finder svarene her, ellers er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Bustransfer

Hotellet tilbyder gratis transport til og fra Arlanda Lufthavn alle ugens dage. For at benytte vores shuttlebus kan gæster forudbestille en plads i receptionen. Vores team hjælper dig med at booke en plads på den bus, du ønsker at rejse med. Du får så en billet, som du viser om bord. Turen tager ca. 10 minutter fra hotellet til Arlanda Lufthavn.

Bussen afgår hvert 30. minut fra kl. 02.55 til 01.10. Den første bus fra hotellet går kl. 02.55, og den sidste bus fra Arlanda afgår kl. 01.10. 

Tidligt om morgenen kan der være mange rejsende på vej, så sørg gerne for at være ude i god tid.

Bussen holder ved Terminal 4 (holdeplads 13) og ved Terminal 2/3 (holdeplads 8). Bemærk venligst, at Terminal 5 er lukket for al trafik indtil videre, og at man skal gå fra Terminal 4 til 5.

Parkering

Overnattende gæster og konferencegæster har mulighed for at parkere i vores garage mod en afgift (ved ledig kapacitet). Har du brug for langtidsparkering? Hvis du booker vores Fly, bo og parkér-tilbud indgår parkering op til syv døgn, derefter koster det 50 SEK pr. døgn (maks. 16 døgn). Garageindkørslen finder du foran hotellets entré, og du kan tage elevatoren op til receptionen derfra. Bemærk, at garageplads ikke kan reserveres under "specielle ønsker". 

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før og efter dit ophold.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Vælg netværket QualityGuest, og så er du online. Det kan næsten ikke være nemmere.

Mangler du noget?

Mangler du noget? Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Bare rolig, i receptionen har vi det mest nødvendige, når det gælder hygiejneartikler. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig gerne med indkøbene.

Opgradering

Har du noget særligt at fejre, eller vil du bare unde dig selv et guldrandet besøg? Kontakt os, så hjælper vi dig med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Arlanda XPO er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Fra kl. 12.00

Morgenmad

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 6.00 - 9.30
Lørdag - søndag: 5.30 - 9.30

Early Bird 

Skal du tidligt afsted? Vi sørger for, at du ikke tager sulten herfra. Du finder en enkel, kold buffet i lobbyen fra kl. 2.30.

Bistro

 

Mandag: 17.30-22.30
Tirsdag: 17.30-22.30
Onsdag: 17.30-22.30
Torsdag: 17.30-22.30
Fredag: 17.30-22.30
Lørdag: 17.30-22.30
Søndag: Lukket

Bar

 

Mandag: 17.00 - 24.00
Tirsdag: 17.00 - 24.00
Onsdag: 17.00 - 24.00
Torsdag: 17.00 - 24.00
Fredag: 17.00 - 24.00
Lørdag: 17.00 - 24.00
Søndag: Lukket

Er baren ikke bemandet, så hjælper vores fantastiske receptionister jer gerne med jeres bestilling.

Fitnesscenter

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.