Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Bo mindst 2 nætter – få op til 25 % rabat

Udforsk Gøteborg på en weekendtur eller i sommerferien! Nyd en fantastisk pris på dit ophold, når du booker mindst to overnatninger.

Weekendtur eller sommerferie? Du er altid velkommen i Gøteborg!

Gøteborg og byens omgivelser har meget at byde på. Hvorfor ikke udforske det store udvalg af restauranter, det livlige underholdningsudbud, den nærliggende skærgård – eller de over 10 dejlige hoteller at slappe af på?

Uanset om det er tid til en rolig og afslappende weekend eller en pulserende og aktiv tur, er Gøteborg med sit brede udbud det perfekte valg til din weekend- eller sommertur. Når du booker mindst to nætter, får du desuden op til 25 % rabat på dit ophold. Vælg mellem det splinternye Clarion Hotel® Draken, det livlige Clarion Hotel® Post, det charmerende Quality Hotel™ 11 eller et af vores mange andre hoteller i Gøteborg!

Tilbuddet gælder for bookinger af mindst to overnatninger torsdag-mandag samt alle dage i sommerperioden (17. juni - 20. august).

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder for ophold på mindst 2 nætter torsdag-mandag samt alle dage mellem 17. juni - 20. august. Hvis du har booket 2 overnatninger, men aflyser den ene nat, skal du stadig betale for begge nætter. Bookingen kan afbestilles frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller. Hos Clarion Collection® Hotel er også "fika" og aftensmad inkluderet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.