Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® The Pier Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Gøteborg,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel The Pier - Gøteborgs nye hotel med unik beliggenhed på Lindholmen. Opdag hotellets flere barer, hvor en af dem er på taget, wellnessafdeling, konferencelokaler och gå ikke glip af hotellets kinesiske restaurant, Fei!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® The Pier

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Hotel The Pier i Gøteborg! Hotellet med den unikke beliggenhed på Lindholmen, strækker sig langt for at skabe et internationalt præg, hvor øst møder vest, når det kommer til service, mad, indretning og møder.

Hotel med international karakter

Hvad ville et hotel være uden hotelværelser? Ingenting, så selvfølgelig har vi masser af dem, nærmere bestemt 254 værelser i flere forskellige kategorier. På hotellet har vi tre barer, en topmoderne konferenceafdeling, en restaurant og en relaxafdeling med yogastudie og fitnesscenter. Vores ambition er at skabe et internationalt mødested med en levende atmosfære i hjertet af det innovative område Lindholmen.

Restaurant Fei - en kinesisk madoplevelse, du sent vil glemme

Træd ud på 10. etage og kig ud over byen, mens du sætter dig til bords til en kinesisk madrejse, eller start aftenen i baren med en Baijiu-cocktail. Fei er en moderne restaurant med målet at blive spydspids for det kinesiske køkken i Norden. Restauranten er en øjenåbner for dig, der vil nyde en autentisk kinesisk madoplevelse - langt ud over det sædvanlige. Det kinesiske kokketeam er både prisvindende og håndplukket, og køkkenet ledes af kokken Guowei Zhou fra Shandong-provinsen i det nordlige Kina.

Living Room

Ved siden af receptionen bliver du budt velkommen i Living Room, et vibrerende mødested til alle lejligheder. Her kan du slå dig ned med en rygende varm kop kaffe, spise en bid mad, lade sig inspirere af forbipasserende, holde et møde og fortsætte aftenen med gode drinks. 

Rooftop Bar

11 etager oppe serveres sommerlige drinks foran en slående udsigt. Her er der panoramaudsigt, der strækker sig hele vejen fra Hisingsbron til Älvsborgsbron. Rooftop Bar har fokus på gode drinks og byder på en sommerlig og skiftende drinkmenu. Sæt dig ned lige foran Gøteborgs byskyline og nyd smagsvarianter som jordbær, litchi og yuzu.

Kontakt

  • Pumpgatan 5 41755 Gøteborg , Sverige

FAQ

Om Clarion Hotel The Pier

Antal hotelværelser

254 hotelværelser

Afstand lufthavn

Gøteborg Landvetter Airport: 25 km

Afstand offentlig transport

100 m

Find vej til hotellet

Fra Gøteborgs centralstation

Nærmeste busstoppested er Pumpgatan, som ligger 200 meter fra hotellet.

Fra Landvetter lufthavn 

Flybus til og fra Landvetter lufthavn fra Lindholmen, som ligger 900 meter fra hotellet, eller fra Gøteborgs centralstation.

Færge

Gratis færge 100 meter fra hotellet mellem stationerne Lundbystrand og Stenpiren. Sejler mandag-fredag mellem kl. 06:30 - 19:00.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.