Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Weekendpakke med en 3-retters juleinspireret middag

Er der noget mere hyggeligt end at tage på en weekendtur i juletiden? Nyd din nordiske favoritby, eller oplev noget helt nyt. Pakken inkluderer to overnatninger og en treretters middag med juletema.

Forkæl dig selv med en weekend i din favoritby – med en 3-retters middag inkluderet!

Forkæl dig selv med en hotelweekend i julens ånd med vores weekendpakke. Pakken inkluderer to overnatninger med morgenmad på et af vores udvalgte hoteller herunder. En luksuriøs treretters middag med juletema er desuden inkluderet!

Endelig får du tid til at opleve både byen og hotellet, du bor på! Om dagen kan du gå rundt, tage på café, købe julegaver eller lege turist. Afslut derefter fredagen med middag på en restaurant i byen, mens lørdag aften byder på en luksuriøs 3-retters juleinspireret middag hjemme på dit hotel. Perfekt kombination, hvis vi skal sige det! Spørg gerne hotellet, du bor på, om tips om deres favoritrestauranter til fredagens eventyr.

Psst! Er du på udkig efter en unik middagsoplevelse? Book weekendpakken på fantastiske Yasuragi.

Tilbuddet gælder hver weekend, fra fredag til søndag, på ophold frem til den 31. december 2023. Book senest 29. december!

Vilkår og betingelser

I tilbuddet indgår en treretters middag en aften, overnatning i to nætter, med morgenmad inkluderet, for en eller to personer, afhængig af hvad du booker. Rejser du med børn, skal du kontakte hotellet, I vil bo på, for at også booke middag til dem, da dette koster ekstra. Tilbuddet gælder et begrænset antal hoteller og værelser, hvor søndag den 31. december 2023 er sidste udcheckningsdato. Din booking kan afbestilles frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Tilbuddet gælder kun for 2 nætters ophold. Hvis en af nætterne afbestilles, betales dagens ordinærpris for natten, der bruges. Middagen serveres om lørdagen. Kontakt hotellet inden ved forespørgsel om at bytte til fredag. Afbestillingsvilkår, samt hvad som indgår i middagspakken, kan variere, når du booker på de fristående hotellers egne bookingsider. Læs gerne vilkårene grundigt.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.