Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg er et trendy cityhotel i hjertet af Helsingborg, 500 meter fra hovedbanegården. Hotellet er til dig som vil bo centralt omgivet af et stilfuldt design på moderne værelser.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Helsingborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Helsingborg er et moderne cityhotel med lobbybar, stilfuldt indrettede værelser og konferencefaciliteter for op til 100 personer.

Midt i Helsingborg

Comfort Hotel Helsingborg ligger lige ved siden af Helsingborgs butikker, barer og restauranter, og der er kun fem minutters gang fra hovedbanegården, Knutepunkten. I nærheden af hotellet finder du også populære seværdigheder som Mariakirken, Rådhuset samt Kärnan og resterne af Helsingborg slot. Kort sagt er Comfort Hotel Helsingborg det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i Helsingborg og ved Øresund! Læs mere om Helsingborg her.

Konferencer

Vi tilbyder også konference- og eventlokaler, der ligger centralt i Helsingborg. Vælg mellem vores supermoderne mødelokaler, indbydende konferencelokaler eller Vinter-lokalet, der har plads til 100 personer. Hvis du skal holde en helt særlig fest eller event, kan du leje vores nyrenoverede tagterrasse til lejligheden.

Værelserne

Comfort Hotel HElsingborg har 96 hotelværelser, alt fra smarte enkeltværelser til flotte suiter med alt det, du har brug for - og uden alt det, du ikke har brug for. Værelserne er lækre (super bløde senge), pæne (gennemtænkt indretning) og moderne (med trådløst internet overalt)!

Rengøring

For at være sød ved både miljøet og din tegnebog, gør vi kun dit værelse rent hver fjerde dag, når du bor hos os. Vil du ha rengøring hver dag? Intet problem. Det er bare at sige til i Barception, så løser vi det - sig til senest kl. 22 dagen inden.

Mad og drikke

På Comfort Hotel Helsingborg serverer vi en lækker morgenmadsbuffet med nybagt brød, morgenmadsprodukter, ost og pålæg og meget mere. Vi har også en hotelbar med en ekstra skøn stemning, alkoholbevilling og en simpel loungemenu, hvis du er lidt småsulten. Til de større selskaber, konferencer og events tilbyder vi en varieret menu, der bliver baseret på dine ønsker. Vi siger bare: Hjertelig velkommen til Helsingborgs dejligste hotel!

Kontakt

  • Gasverksgatan 11 25225 Helsingborg , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Bus

Busstop: Mäster Palms Plats

Tog

Knutpunkten (Helsingborg C)

Fra Ängelsholm/Helsingborg Airport

Lufthavnsbus til Helsingborg C (Knutepunkten)

Taxi

Vi anbefaler Sverige Taxi
Telefon +46 42 18 02 00

Om Comfort Hotel Helsingborg

Antal hotelværelser

96 værelser

Antal tilgængelighedstilpassede værelser

3 værelser

Afstand til lufthavn

Ängelsholm/Helsingborg Airport: 35 km, ca. 30 minutter

Afstand til offentlig transport

Busstop Mäster Palms Plats: 50 meter
Centralstation: Knutpunkten (Helsingborg C): 500 m

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.