Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Karlstad

Värmlandsbyen Karlstad er kendt for smuk natur, ishockeykulturen og de smilende indbyggere. Er vindretningen optimal, vil du overalt i byen kunne fornemme duften af Karlstads stolthed, kaffen Löfbergs Lila.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Tre af vores hoteller ligger i Karlstads centrum, og på det ene kan du slappe af i boblebadet og saunaen, eller måske trænger du til en bid aftensmad og et smut forbi hotellets populære bar. Det andet hotel tilbyder relaxafdeling, bar samt en charmerende vinkælder. Vores tredje hotel i Karlstad har masser af historie, da bygningen tidligere har fungeret som byens fængsel. Hotellet er dog også lig med afslappende stunder i saunaen, lækker aftensmad, ligesom hotellet har etableret et samarbejde med flere af Karlstads bedste golfbaner. De tre hoteller har alle møde- og konferencefaciliteter.

Snup desuden en kop kaffe i Löfbergs Lila egen café, Rosteriet, eller nyd stunderne på en af byens mange caféer og restauranter. Byen ligger idyllisk ved søen og Klarälven med mulighed for båd- og kajakture. Kunsthallen Sandgrund Lars Lerin er bestemt et besøg værd, ligesom Mariebergsskogen. Vil du have et indblik i lokalhistorien, ligger Värmlands museum i gåafstand fra vores hoteller i Karlstad.

Læs mindre
6 hoteller i Karlstad

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.