Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Fratelli Karlstad ,  Sverige

Hotel Fratelli

Karlstad,  Sverige

Hotel Fratelli – boutiquehotellet i hjertet af Karlstad. Dristige designvalg skaber en personlig atmosfære, hvor du kan være dig selv og nyde sociale stunder i restauranten eller koble helt af i vores Retreat Club.

Hotel Fratelli 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Hotel Fratelli åbner dørene i april 2024. Her tilbyder vi en oplevelse ud over det sædvanlige med kulinariske smage, velafbalancerede drinks og gæstfrihed i verdensklasse. Aktivér alle sanser i det varme vand i vores Retreat Club, og slap helt af i de stilfulde omgivelser. Hos os skal du føle dig hjemme!

Meningsfulde relationer

Hotel Fratelli er et skønt boutiquehotel, og her kan du ikke undgå at lægge særligt mærke til både smagsoplevelserne, stemningen, pulsen og gæstfriheden. Vores job er at sørge for, at du føler dig speciel i hver eneste oplevelse, du har hos os - du er vores VIP.

Gastronomiske smagsoplevelser

Vores tre køkkener og tre barer leverer gastronomiske smagsoplevelser, uanset om du besøger Fratelli Bar & Deli, restauranten Vicino eller Isola på øverste etage. I vores Retreat Club bliver du budt på noget godt at spise og drikke, uden at du behøver at forlade poolområdet. Du kan bare slappe af - det vigtigste for os er, at din oplevelse bliver så god som mulig.

  • Drottninggatan 17 65225 Karlstad , Sverige

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.