Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Sense Lulea ,  Sverige

Clarion Hotel® Sense

Lulea,  Sverige

Clarion Hotel Sense er et førsteklasses forretningshotel, som er bygget til spændende møder i hjertet af Luleå. Byens kulturtilbud, udeliv, mad og shoppingmuligheder finder du lige rundt om hjørnet.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Sense

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel Sense byder på en afslappet kontinental atmosfære, hvor nordisk balance møder sofistikeret elegance og moderne holdninger midt i Luleå.

Midt i Luleå

Hvad sker der, når det robuste nordiske køkken møder mystikken fra Manhattans mylder? Kitchen & Table by Marcus Samuelsson har svaret. En imponerende udsigt over vigen og byens tagrygge får du med i købet. Benyt muligheden for at besøge lobbybaren. Det er byens fælles stue og et dynamisk mødested for mennesker på farten, hvor der er live musik om aftenen. Synk ned i de behagelige sofaer og nyd de beroligende lysspil, der er skabt med inspiration fra de fire årstider.

Spa og fitness

I vores spa kan du slappe af og samle kræfter i en varm pool, et fodbad eller et japansk spabad, eller hvorfor ikke opleve årstiderne i årstidssaunaen.

Konferencer

En speciel atmosfære kan lokke noget særligt ud af enhver. Nogle smagsoplevelser glemmer du aldrig. Nogle møder forandrer alt. På Clarion Hotel Sense tilbyder vi 15 konferencelokaler med en total konferencekapacitet på 800 personer.

Kunst

Oplev de forskellige årstider, fortolket af kendte fotografer og lysdesignere. Se lyset, mørket, vidderne, isen, vårfloden, sommervarmen og efterårets skuespil i farver. Det er Clarion Hotel Sense.

Miljø

Vores lille mirakel. Underjordiske vandreserver, de såkaldte akviferer, som køler om sommeren og varmer om vinteren. De er en af årsagerne til, at vi har modtaget den højeste miljøklassificering, som en bygning kan få.

Handicapvenligt hotel

Hos os kan alle gæster føle sig tilpas. Vores handicapvenlige værelser er udformet med tanke på vores gæster, der bruger kørestol eller har høre- eller synshandicap. Brede døråbninger, parketgulv, bad med håndtag ved bruseren og WC, ophøjet vask og sænket toiletpapirsholder. Det er bare nogle af de ting, vi har tænkt på.

Kontakt

  • Skeppsbrogatan 34 972 32 Lulea , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Luleå station

Med bus

Ekspresbus til Luleå busstation
Lokalbus til stoppestedet Smedjegatan

Fra Luleå Lufthavn

Lufthavnsbus til Luleå busstation

Med taxi

Vi anbefaler Luleå Taxi, ring på tlf. +46 92 01 00 00

Om Clarion Hotel Sense

Antal hotelværelser

228 værelser

Antal konferencelokaler

15 lokaler, plads til totalt 800 deltagere

Afstand til lufthavn

Luleå Lufthavn: 7 km, ca. 10 minutter

Afstand til offentlig transport

Busstop: Ca. 100 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.