Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Luleå Lulea ,  Sverige

Se alle hoteller i Lulea, Sverige

Quality Hotel™ Luleå

Lulea,  Sverige

Quality Hotel Luleå er det perfekte konference- og fornøjelseshotel til dig, der vil bo centralt i Luleå. Hos os er der konferencemuligheder for op til 230 deltagere og indendørs parkering.

Quality Hotel™ Luleå 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,8
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Luleå

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel Luleå. Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg? Vi håber, du finder svarene her på siden.
Parkering

Vi tilbyder parkeringsmuligheder i en opvarmet garage for blot 175 SEK/nat. Vi anbefaler, at du forudbestiller din P-plads.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Luleå er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Bagageopbevaring

Vi tilbyder opbevaring af bagage før og efter dit ophold.

WiFi

Alle Quality Hotel Luleås værelser og fællesarealer har trådløst internet, og som gæst kan du surfe på nettet uden ekstra beregning. Log på med navn og e-mailadresse. Du kan dog også logge på med dit Strawberry-nummer.

Fitnessfaciliteter

Vi samarbejder med to fitnesscentre i byen, hvor du kan træne til rabatpriser. Kontakt os, så oplyser vi dig gerne om fitnesscentrenes specifikke åbningstider.

Har du glemt noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Bare rolig - i vores kiosk Lounge24 i receptionen har vi alle de nødvendige ting. Her kan du kan f.eks. købe tandbørster, barberskraber, barberskum og sysæt.

Opgradering

Fejrer du noget særligt, eller vil du bare unde dig selv et guldrandet besøg? Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Lyst til en kop kaffe?

Vi byder vores gæster på kaffe og te i Restaurant Q. Vi sælger også kaffe såsom cappuccino og caffe latte i vores Lounge24.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Invit Bar X

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag:

Relax

Mandag: 17.00 - 23.00
Tirsdag: 17.00 - 23.00
Onsdag: 17.00 - 23.00
Torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag: 17.00 - 23.00
Lørdag: 17.00 - 23.00
Søndag: 17.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.