Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Få 20% rabat på sommerrejsen

Få mest muligt ud af den bedste årstid – sommeren! Nu får du 20% rabat på din hotelbooking, når du booker to sammenhængende nætter. Nyd alt, hvad Norden og vores hoteller har at byde på. Book i dag, og bo hvor du vil i sommer frem til 18. august!

Book sommerens rejse med 20% rabat

Få mest muligt ud af sommeren! Længes du tilbage til en sommerperle, du opdagede engang, eller drømmer du om at udforske noget helt nyt? Uanset årsagen til din rejse, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag, med en række hoteller i hele Norden.

Nu får du 20% rabat på hotelbookinger hele sommeren, hvis du booker mindst to sammenhængende overnatninger. Så oplev et nyt land, udforsk en ny by, eller tag bare en pause fra hverdagen med en staycation i dit eget område. Få mest muligt ud af sommeren og nyd alt, hvad vores nordiske lande har at byde på! Og hey, det betaler sig at booke tidligt – med fleksible afbestillingsbetingelser har du intet at miste.

Tilbuddet gælder, når du booker mindst 2 sammenhængende overnatninger på et ophold mellem 20. juni og 18. august. Sørg blot for at booke senest den 15. august!


 

Har du planer om at booke mere end to sammenhængende overnatninger?

Book med op til 30 % rabat her

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder for ophold på mindst 2 sammenhængende nætter. Hvis du har booket 2 overnatninger, men aflyser den ene nat, skal du stadig betale for begge nætter. Din reservation kan annulleres indtil kl. 16.00 på ankomstdagen. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller, med undtagelse af At Six og Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel er eftermiddagskaffe og middag også inkluderet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.