Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Lige syd for Gøteborg centrum, i Mølndal, finder du Quality Hotel The Weaver! Det storslåede hotel består af 21 magiske etager fyldt med 370 hotelværelser, restaurant, bar, træningslokale samt en stor konference- og kongresanlægning.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ The Weaver

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

På Quality Hotel The Weaver får du altid en god start på dagen. Af intet mindre end vores store og sunde morgenmadsbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En rigtig hotelmorgenmad, som selvfølgelig indgår i prisen for din overnatning.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00

Parkering

Vi har et parkeringshus bag hotellet. Pladserne kan ikke reserveres på forhånd. Betaling sker med mønter, kort eller via apperne Parkering Göteborg eller EasyPark.

Priser:

Normal bil: 7 SEK/time
Har du brug for en ladestander, er der en i parkeringshuset. Tillæg for el tilkommer.
Bemærk, at parkeringshuset er lukket mellem kl. 19.00 og 06.00 samt weekender for ekstra sikkerhed. For at komme ind i dette tidsrum, får I en kode fra receptionen.

Fitnessfaciliteter

Gør dig selv en tjeneste og besøg hotellets moderne træningslokale. Her finder du frie vægte, maskiner og selvfølgelig god musik i højttalerne.

Dyrevennlig

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Lobbyshop

Skulle du få lyst til noget lækkert i løbet af dagen, om aftenen eller om natten, så har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andet i vores lobbyshop. Velkommen!

WiFi

Hele hotellet har gratis, trådløst internet - uden adgangskode eller begrænsning!

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.