Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Torreby Slot Munkedal ,  Sverige

Torreby Slot

Munkedal,  Sverige

I naturskønne omgivelser, ikke langt fra Uddevalla, i Munkedal, Bohüslän ligger Torreby Slot. Slottet ligger på landet med 7 lejligheder, 18-hullers golfbane, mødelokaler, bar og restaurant.

Torreby Slot 2 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Torreby Slott vil gerne invitere dig til et afslappende ophold, langt fra byens trængsel og alarm. Lige uden for døren, på slottets ejendom, har du adgang til en af Europas bedste parkbaner.

Landlig og rolige omgivelser

Tag venner og bekendte med til Munkedal. med beliggenhed mellem kyst og indland samt tæt på havet, ligger Torreby Slott. Her er der kort vej til golfbanen, smukke naturstier og bæversafari. Der sker meget både her og omkring vores destination. Vi samler helt enkelt på oplevelser.

Golf, slot med overnatning og morgenmad!

Uanset hvordan golfrunden går, satser vi på pænt vejr, hyggeligt selskab og god mad i grønne omgivelser. Uanset om du sejrede over alle eller endte som rosinen i pølseenden, kan I slappe af og sænke skuldrene på Golfkroen. Her serveres lettere retter, vin og øl, dejlige smørrebrød og kaffe. Golfbanen er Bohusläns ældste golfbane, og har en fantastisk udsigt over Sveriges største og dybeste fjord, Gullmarsfjorden.

Lev som kongelige, lej hele slottet!

Vidste du, at man kan leje hele Torrby Slott? Det bliver en oplevelse i sig selv at kunne invitere dine gæster velkommen til deres "eget slot". Lad naturen sætte rammerne for mødet, konferencen, bryluppet, guldbrylluppet, 50-års fødselsdagen, familiesammenkomsten eller konfirmationen - listen kan virkelig gøres lang! Og bare fantastien sætter grænser! Vi hjælper dig mere end gerne med at gøre dit event til one of a kind.

Slotsmiddag

Her hos os serverer vi slotsmiddag hver fredag og lørdag på slaget 19:00. Slotsmiddagen består af en 3-retters menu sammensat af vores egen køkkenchef, og den spejler sæsonens råvarer og hele oplevelsen af at bo på et slot.

Velkommen til Torreby Slott!

Kontakt

  • Torreby Slott 70 A 45593 Munkedal , Sverige

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Tog

Munkedal station ligger 12 minutter fra Torreby Slott med bil.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen og Gøteborg Landvetter Airport

Fra Norges hovedlufthavn til Torreby Slott tager det omkring 3 timer med bil. Fra Gøteborg Landvetter Airport tager det 1,5 time.

Om hotellet

Antal lejligheder

7 lejligheder, 28 sengepladser

Konferencelokaler

2 mødelokaler og konferencecenter

Afstand til lufthavnen

Trollhättan-Vänersborg Airport: 59 km
Gøteborg-Landvetter Airport: 122 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.