Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm. En bydel, der er kendt for sit store udbud af restauranter, barer, butikker og gallerier. Hotellet har Elements Spa, restaurant NÒR Södermalm, to barer samt din stue - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Stockholm

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Inden du ankommer til Clarion Hotel Stockholm, er der måske nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på? Vi håber, du finder svarene her på siden.

Parkering

Du parkerer enkelt hos Aimo Skanstull. Der findes der også ladestolper til dig, der har elbil.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før og efter dit ophold.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Vælg "Clarion Connect", og så er du online. Enklere kan det ikke blive.

Har du glemt noget?

Glemte du, at få pakket det hele? Bare rolig, i receptionen sælger vi både tandbørster, tandpasta, barberskrabere, skosværte, sysæt, shampoo og balsam.

Vil du overraske?

Vil du overraske dit selskab eller byde på noget ekstra? Skal du ned på knæ, hjælper vi dig mere end gerne med at forvandle øjeblikket til noget ekstra med hjælp af bobler, blomster og opgradering til en af vores suiter. 

Opgradering

Leder du efter en suite med Stockholms bedste udsigt? Vi har tre fantastiske suiter, som vi gerne hjælper dig med at booke. Læs mere om Clarion Hotel Stockholms suiter her.

Hvad sker der i Stockholm?

Stockholm er en by med masser at byde på, og vi ved, hvor du skal finde det. Læs vores Stockholm-tips og hold dig endelig ikke tilbage med at bede os om råd, vi er her for dig.

Presse, fotografering og billeder

Har du brug for materiale til en artikel? Vi har et presserum på Mynewsdesk, hvor du kan finde billeder i høj opløsning klar til at downloade. Vi hjælper dig gerne med forespørgsler om fotografering på hotellet, yderligere billeder og mere information. Kontakt gerne cl.stockholm@strawberry.se 

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Stockholm er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Sikkerhed

Vi tager vores gæsters sikkerhed dybt alvorligt og følger GDPR-loven. Vi har derfor brug for navn på alle gæster, der bor på hotellet. Som et led i vores sikkerhedsarbejde tager vi ikke imod gæster, der ikke er checket ind på værelset, efter kl. 22. Information om vores brandsikkerhed findes i alle hotelværelserne.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.15

Living Room Bar

Mandag - Lørdag: 16.00 - 20.00

Elements Spa

Mandag: Closed
Tirsdag: Closed
Onsdag: 12.00 - 20.00
Torsdag: 12.00 - 20.00
Fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 17.00

Fitnessfaciliteter

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Brunch

Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lørdag: 12.00 -15.00 (Buffet i Matsalen)
Søndag: 12.00 - 15.00 (Buffet i Matsalen)

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Forudbestil

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere informationer eller vil booke. Ring på tlf. +46 84 62 10 10 eller kontakt os via reservation.stockholm@strawberry.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.