Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm. En bydel, der er kendt for sit store udbud af restauranter, barer, butikker og gallerier. Hotellet har Elements Spa, restaurant NÒR Södermalm, to barer samt din stue - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Stockholm

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vil du have lidt ekstra luksus, eller går du bare efter et mindeværdigt hotelophold? Opgradér til værelse til en af vores suiter.

Juniorsviter

Vores juniorsuiter er et herligt todelt værelse med generøse mængder dagslys, separat arbejds- og opholdspladser, samt et fantastisk badeværelse. Alle værelser har brede dobbeltsenge (og sovesofa for jer, der tager hele familien med) og LCD-tv.

New York-suiter

Bo i en 50 m2 stor suite med luksuriøst badeværelse og en herlig stemning. New York-suiterne har panoramavindue fra gulv til loft samt udsigt mod Söderleden og Globen.

Södersuiten

Hotellets fineste suite, Södersuiten, er en unik suite til dig, der stiller høje krav til plads og komfort. Södersuiten på 120 m2 er veldisponeret og fordeler sig over to plan. Den har rummlige selskabs- og arbejdsområder samt sin helt egen terrasse. På det øverste plan finder du et soveværelse og et badeværelse, hvor udsigten er ganske fabelagtig. På det nederste plan finder du et mødeområde med sofagruppe og konferenceområde, hvor der er plads til op mod 16 personer. Södersuiten er udstyret med et 50 tommers Lava-tv. Perfekt til præsentationer. Med følger også ergonomiske stole.

Book suite

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og forespørgsler på +46 84 62 10 10 eller via cl.stockholm@strawberry.se.

I suiten indgår

- Morgenmad 

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.