Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hotel i Strømstad

Frister det med svenske skærgårdsidyl? Så er Strömstad et fantastisk udgangspunkt. Strömstad er kendt for den lange kystlinje med strande, øer, bugter og rev, og ikke mindst for is på bryggen, friske rejer og glade sommerminder.

Her kan du virkelig nyde sommeren i fulde drag, men også et dejligt hotelophold. Vores hotel Strömstad Spa er byens spahotel på Nötholmen, lige ved strandpromenaden og med et 2000 m2 stort spaområde. Du kan vælge og vrage mellem saltvandsbassin og udendørs jacuzzi med udsigt over havnen, saunaer og finsk sauna, behandlinger samt en stor portion afslapning. Hotellets konferenceafdeling, barer og restaurant ligger blot ti meter fra kysten. Uden for hotellets døre ligger klipperne og havet med sine mange muligheder. I sommermånederne er der flere daglige afgange med færge fra Strömstad til de smukke og bilfrie Kosterøerne Her finder du både strande, butikker og restauranter, herunder små stier, klipper og uberørt natur. Medbring din cykel og hold en picnic her! Ellers anbefaler vi, at du afsætter tid til fisketure, kajakture og forskellige former for vandsport. Her gælder det blot om at nyde dagene. Den lille skærgårdsby i landskabet Bohuslän ligger 1,5 timers kørsel fra Oslo og 2 timers kørsel fra Gøteborg.

Læs mindre
3 hoteller i Strømstad

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.