Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alle hoteller i Sundsvall, Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall er et nyt, spektakulært, moderne og elegant designet destinationshotel lige ved siden af Selångersån midt i Sundsvalls smukke bymidte. En unik mødeplads med stort fokus på design, mad drikkevarer, spa, møder og stemning.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,4
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Sundsvall

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Hotel Sundsvall! Funderer du på noget inden dit besøg hos os? Har du et spørgsmål? Vi håber, du finder svarene her.

Har I et bagagerum?

Selvfølgelig, vi kan tage hånd om din bagage inden og efter dit ophold, hvis du vil opdage SUndsvall uden at bære rundt på en en tung last.

Er der parkering i nærheden af hotellet?

Parkeringskælderen City-P på Norrmalm er åbent døgnet rundt, og ligger næsten væg-i-væg med hotellet. Parkeringskælderen har 442 parkeringspladser. Der er elbilspladser, og du kan betale din afgift på flere forskellige måder. Pris og information finder du her.

Mangler du noget? 

Fik du ikke alt med, da du pakkede? I receptionen har vi det meste, du kan få brug for: tandbørste, tandpasta, barberskraber, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion og skopuds. Reach out and we will fix!

Bestil bord i vores rooftop restaurant

Vi anbefaler at reservere bord i god tid inden dit ophold, så du er garanteret en plads hos vores fantastiske NÒR Sundsvall. 

Har I gratis wifi?

Elsker Petter Stordalen mandage? Ja, selvfølgelig har vi det! Gratis, trådløst og hurtigt. 

Sen udcheckning 

Sove længe? Det lyder herligt. Selvfølgelig kan du checke ud senere. For 100 SEK/time kan du sove længere. Ønskes udcheckning efter kl. 18.00, debiteres en ekstra nat.

Må jeg tage min hund med til hotellet?

Din pelsede ven er varmt velkommen! Sørg bare for at give os besked ved booking, så vi kan tage hånd om jer på bedste mulige måde. Prisen for dit kæledyr er 300 SEK pr. ophold.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Sundsvall er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, indebærer det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminelle handlinger. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende indebærer det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. Vi tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in og check-out

Indcheckning fra kl. 15.00
Udcheckning senest kl. 12.00

Opening Hours

 

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - Søndag: 07:30 - 10:30

Elements Spa Sundsvall

Tirsdag - Fredag: 11:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 20:00
Søndag: 08:00 - 14:00

Living Room frokost

Mandag - Fredag: 11:00 - 13:30 (serveres ikke om sommeren)

Living Room After Work

Fredage: 17:00 - 20:00 (serveres ikke om sommeren)
Dj Drinks & Mad

Terrassen

Mandag - Lørdag: 17:00 - 21:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.