Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Stavanger Norge

6 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde og konference i Stavanger

Skal du til Stavangerregionen til møde, konference eller arrangement? Vi har mange hoteller med en række muligheder for konferencer og event, både i Stavanger centrum, i forretningsområder udenfor bykernen og ved Sola lufthavn, Stavanger.

Midt i Stavanger centrum ligger flere af vores konferencehoteller, blandt andet Clarion Hotel® Stavanger. Hotellet passer perfekt til alt fra små møder til større konferencer. Her venter en stor og fleksibel sal, som bruges til alt fra konferencer og kongresser til gallamiddage. Har du lidt egentid på hotellet er der en relax-afdeling på øverste etage med sauna, boblebad og en fantastisk udsigt over byen.

For store konferencer og arrangementer har vi flere, store hoteller i nærheden af byen, både ved DnB Arena, i Sandnes og ved Sola Lufthavn Stavanger. På Stavanger Forum ved Madla ligger Clarion Hotel® Energy, med en stor konferenceafdeling samt  et udstillings- og mingleområde. Her er også Kitchen & Table Restaurant og bar, samt en gangbro over til DnB Arena. Quality Hotel™ Pond ligger ca. ti minutter fra både Stavanger og Sola, med restaurant og stort konferenceanlæg, som passer til alt fra konferencer til firmafester. Ikke langt herfra ligger også Viking stadion og den langstrakte Solastrand.

Konferencehotellet Quality Airport Hotel™ Stavanger er et godt alternativ for både små møder og store konferenser. Hotellet har en smart beliggenhed, med kort vej til Stavanger centrum, Forus, Tananger, Sandnes og Sola. Hvis du vil være tæt på gaten, finder du Clarion Hotel® Air, med flere møde- og konferencelokaler, lige ved lufthavnen.

Vores konferencehoteller tilbuder så meget mere end konferencer og møder - de er også perfekte for forskellige typer events og festerLæs mere om festlokaler i Stavanger her.

Hvis du får tid tilovers er der meget at se og gøre i Stavanger. Byen er præget af hyggelige små gader med butikker og caféer, og på havnen er der flere restauranter langs vandet. For naturoplevelser ligger ikke mindst de smukke sandstrande ved Sola, Lysefjorden og den verdenskendte udsigtsplads Preikestolen lige i nærheden!

Læs mindre
6 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.