Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Stavanger

Stavanger har 11 kilometer strandkystlinje, havneområde med restauranter, barer og pubber, og de fineste små gader med hvide træhuse og pastelfarvede cafeskilte. Midt i denne charmerende kerne findes vores hoteller.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Central beliggenhed i havneby

I olie-hovedstaden Stavanger finder du vestlandsnatur, når det er bedst, gammel maritim historie og en velbevaret, livlig havneby. Midt i byens centrum ligger fire af vores hoteller, som tilsammen har byens mest spektakulære tagterrasse, hotelværelser i gamle pakhuse og tagetage med jacuzzi. 

Oplevelser for alle

Uanset om du er på ferie, på arbejde eller i transit, har Stavanger en masse at se og opleve. De lange, hvide strande ved Sola er fantastiske både til svømning, picnics og surfing. Her kan hele dagen tilbringes, når solen kommer frem. Også Lysefjorden og den berømte Preikestolen leverer flotte og spændende naturoplevelser for både store og små. I centrum kan du gå langs molen og nyde en frokost på en af de hyggelige restauranter i havneområdet, eller du kan gå en tur i den gamle bydel, Gamle Stavanger, som er Nordeuropas bedst bevarede træhusbebyggelse.

Mødepladser og events i Stavanger

Til konferencer, møder og arrangementer har vi flere store hoteller i byen, både ved DnB Arena, Sandnes og Sola Lufthavn Stavanger. Læs mere om Stavangers konferencehoteller her.

 
Nærliggende destinationer

Sola

Sandnes

Haugesund

Kristiansand

Læs mindre
8 hoteller i Stavanger

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.