Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Stavanger

Stavanger har 11 kilometer strandkystlinje, havneområde med restauranter, barer og pubber, og de fineste små gader med hvide træhuse og pastelfarvede cafeskilte. Midt i denne charmerende kerne findes vores hoteller.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Central beliggenhed i havneby

I olie-hovedstaden Stavanger finder du vestlandsnatur, når det er bedst, gammel maritim historie og en velbevaret, livlig havneby. Midt i byens centrum ligger fire af vores hoteller, som tilsammen har byens mest spektakulære tagterrasse, hotelværelser i gamle pakhuse og tagetage med jacuzzi. 

Oplevelser for alle

Uanset om du er på ferie, på arbejde eller i transit, har Stavanger en masse at se og opleve. De lange, hvide strande ved Sola er fantastiske både til svømning, picnics og surfing. Her kan hele dagen tilbringes, når solen kommer frem. Også Lysefjorden og den berømte Preikestolen leverer flotte og spændende naturoplevelser for både store og små. I centrum kan du gå langs molen og nyde en frokost på en af de hyggelige restauranter i havneområdet, eller du kan gå en tur i den gamle bydel, Gamle Stavanger, som er Nordeuropas bedst bevarede træhusbebyggelse.

Mødepladser og events i Stavanger

Til konferencer, møder og arrangementer har vi flere store hoteller i byen, både ved DnB Arena, Sandnes og Sola Lufthavn Stavanger. Læs mere om Stavangers konferencehoteller her.

 
Nærliggende destinationer

Sola

Sandnes

Haugesund

Kristiansand

Læs mindre
8 hoteller i Stavanger

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.