Medlemskab
Food and wine on wooden table in a restaurant.

Populære restauranter og barer i Stavanger

Hvis du elsker mad - og især skaldyr - er Stavanger byen, du bør besøge. Stavangers centrum kan føles lille og intimt, men den kulinariske kunst, du finder her, er imponerende stor.

Fisk- og skaldyrsbyen

Stavanger er så meget mere end blot en olieby. Det skønne hav omkranser byen, og der er derfor ingen tvivl om, at det er byen, du bør tage til for at få frisk fisk og skaldyr på tallerkenen. Tilføjer du den fantastiske kokkekunst, er der kun tilbage at bøje sig i støvet for de vidunderlige, karakteristiske smage. Stavanger byder dog ikke kun på lækker fisk og skaldyr – byen har sit eget gourmetmiljø med køkkenchefer, der ved, hvad det vil sige at arbejde hårdt for de bedste smagsoplevelser.

Madoplevelser i centrum af Stavanger

Diverse råvarer kan fås i lokalområdet, herunder grøntsager, svampe og vildt. Udover at bruge råvarerne i egne restauranter leverer de lokale producenter også delikatesser til populære restauranter i udlandet. I centrum af Stavanger - som virker både lille og intim - finder du en hyggelig havnepromenade med et bredt udvalg af spisesteder, barer, pubber og caféer. Du kan være sikker på at finde et madeventyr i verdensklasse, og byen kan prale af to Michelin-restauranter: RE-NAA og Sabi Omakase.

Et lille madeventyr i lufthavnen

I centrum af Stavanger finder du flere restauranter, der tilbyder fantastiske madoplevelser med et stort og dejligt udvalg. Kommer du til byen med fly, behøver du ikke rejse langt for at få et godt måltid; allerede i lufthavnen i Sola finder du The Social Bar & Bistro, som serverer skøn mad lavet fra bunden. Du kan med andre ord få "smagen af Stavanger", før du overhovedet sætter dine ben i byens centrum. Velkommen til vidunderlige Stavanger!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference