Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Tønsberg Norge

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer, møder og events i Tønsberg

Skal du have konference, møde eller et privat arrangement i Tønsberg? Vi har to hoteller som kan hjælpe med alt fra små workshops til store konferencer. På Quality Hotel® Tønsberg og Quality Hotel® Klubben er der flere passende lokaler.

I centrum af Tønsberg finder du begge vores hoteller. Quality Hotel Tønsberg ligger for enden af bryggen ved Oseberg Kulturhus, mens Quality Hotel Klubben ligger højere oppe i byen.

Med hotellernes centrale beliggenhed er det let at komme til og fra Tønsbergs mange attraktioner. Det tager kun 20 minutter at køre til Sandefjord Lufthavn, Torp, og 1,5 time med tog til Oslo Hovedbanegård.

På Quality Hotel Tønsberg er der mange lokaler med fleksible løsninger, og med adgang til Oseberg Kulturhus er der uendeligt mange muligheder på hotellet. På øverste etage er der til og med en pool, hvis I har brug for en afslappende afslutning på dagen.

Quality Hotel Klubben kan byde på lokaler i forskellige størrelser. Her er der også en restaurant og bar, og muligheden for at arrangere for eksempel en banket eller en messe, hvis du har brug for meget plads. Vil du have jobbet med til kickoff arrangerer Quality Hotel Klubben flere show i løbet af året.

Tønsberg ligger smukt med Byfjorden tæt på. En gåtur langs bryggen, eller en bedre middag på en af byens mange restauranter, er klart at anbefale om sommeren. En kort biltur væk finder du også Tjørne og Færder nationalpark. Her kan du opleve den smukke, norske skærgård.

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.