Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Nyköping Sverige

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Nyköping

Leder du efter mødelokaler i Nyköping? Konferencehotellet Clarion Collection® Hotel Kompaniet tilbyder lokaler, til mange forskellige behov, midt i byen tæt på seværdigheder og skærgården.

Lige ved Nyköpingsåen og midt i byens håndværksmæssige historie på Folkungavägen 1 finder du det perfekte mødested i det centrale Nyköping. I syv årtier fremstillede Nordiska Kompaniet luksuriøse møbler i bygningen. I dag har det populære Clarion Collection Hotel Kompaniet et flertal konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, som passer til mindre og mellemstore møder, kurser, seminarer, fester og mingleevent. Her serveres mad og drikke til alle dagens måltider og snacks for at holde energiniveauet oppe i løbet af hele mødedagen. Efter mødet kan I geare ned i hotellets relaxafdeling med jacuzzi og sauna.

Efter mødet er der mange alternativer for teambuilding- og gruppeaktiviteter i Nyköping og omegn. Tag kollegerne med på skov- og vildmarkseventyr, cykeltur, kano- og kajakpadling, ridning eller vandring langs Sörmandsleden.

Vores konferenchotel er et perfekt udgangspunkt for at opdage Sörmlands kultur og natur. Det er i gåafstand til alt, byen har at byde på og seværdigheder såsom Nyköpingshus, Nyköpings Havn og Rosvalla Eventcenter. Beliggenheden ved den sörmlandske kyst gør, at det også er tæt på skærgården. Nyköping busstation og centralstation ligger henholdsvis 10 og 25 minutters gang væk og til Stockholm Skavsta lufthavn er der bare 10 minutter i bil.

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.2.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.