Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Norrköping Sverige

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Norrköping

Book mødet eller konferencen på det centrale Comfort Hotel® Norrköping. Hotellet har flere konferencelokaler og mindre mødelokaler, og I har alle byens seværdigheder lige rundt om hjørnet, ligesom der er blot 5 minutter til Norrköping Centralstation.

I bydelen Saltängen, et stenkast fra Norrköpings butikker og restauranter, ligger det moderne Comfort Hotel Norrköping. Hotellets konferenceafdeling tilbyder flere lokaler, som nemt kan tilpasses jeres ønsker.

Under konferencen er det vigtigt. at alt er på plads, og at energien er i top dagen lang. Med valget af Comfort Hotel Norrköping får du hjælp til alt fra teknik og planlægning til kaffepauser og frokost. Hvorfor ikke booke en dagspakke? Hvis mødet skulle trække ud, kan hotellet på forespørgsel arrangere middag til hele teamet.

Der er mange fordele ved at booke konferencen centralt i Norrköping. Byens seværdigheder og andre kulturtilbud ligger i kort gåafstand fra hotellet, og hvis I skal på længere ture, bor I ganske tæt på både centralstationen og byens sporvogne. Desuden ligger der ikke bare én, men to lufthavne i nærheden. Det tager blot 10 minutter i bil at nå Norrköping Lufthavn og 45 minutter til Skavsta Lufthavn.

Får I tid til overs, kan I slentre gennem Norrköping. Motala ström (lokalt kaldet Strömmen) fosser gennem byen og skaber et fedt bybillede med mange broer til gang- og cykeltrafik. Sørg også for at spadsere langs med Drottninggatan, byens hovedgade, og ned til Gamla Torget, hvor 1700- og 1800-talshusene vidner om Norrköpings tidligere centrum og historie. Er I kulturinteresserede, kan Norrköping også tilbyde et stort udvalg af udstillinger, teatre og shows.

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.2.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.