Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Norrköping

Skal du overnatte i Norrköping? På Comfort Hotel® Norrköping bor du i gåafstand til centralstationen, hyggelige restauranter, barer, caféer og shoppingmuligheder i bydelen Saltängen, midt i det centrale Norrköping.

Seværdigheder i Norrköping

I kraft af at være en gammel industri-, handels- og søfartsby er der mange interessante seværdigheder, områder og museer i Norrköping! Tag en slentretur langs Motala-floden (de lokale kalder den Strömmen), som løber gennem byen. Her er det svært at overse Arbetets Museum, der også går under navnet Strykjärnet. Det er en bygning, der er formet som en syvkant, og som står midt ude i vandet. Er du her i sommerhalvåret, er det et must at tage en gåtur langs promenaderna – de tre flotte lindealléer, som indrammer bykernen, og som er en vigtig del af Norrköpings identitet og karakter.  

Bo tæt på Kolmårdens Dyrepark

Når du bor på Comfort Hotel Norrköping, bor du tæt på Nordens største dyrepark, Kolmårdens Dyrepark. Det populære udflugtsmål ligger blot 30 km uden for centrum, og det er derfor en oplagt dagsudflugt, når du besøger Norrköping.

God infrastruktur

Inde i Norrköping er det nemmest at komme omkring med sporvogn, men derudover er det også nemt at komme til og fra byen, uanset hvor du skal hen. Udover de gode togforbindelser er byen også et knudepunkt for flere store veje i Sverige, for eksempel motorvejen E4 samt vej E22, som går syd om langs kysten. Flyver du til Norrköpings lufthavn, har du kun 10 minutters kørsel ind til centrum. Fra Skafsta Lufthavn tager det 45 minutter, mens du fra Arlanda Airport er fremme på omtrent 2,5 timer.

Virksomheder

På trods af den rige historie inden for svensk tekstilindustri er byens største brancher i dag papir/emballage, logistik og transport, elektronik, handel og IT/medier. Det er også i Norrköping, at du finder de statslige myndigheder SMHI, Luftfartsverket, Kriminalvården, Migrationsverket og Sjöfartsverket. Store virksomheder som Whirlpool, Goodyear, Servera og Stadium har ligeledes Norrköping som base for varedistributionen, og man har derfor etableret store lagre i byen.

Gåafstand til Campus Norrköping

Skal du hilse på en af Norrköpings mange studerende? Med den centrale beliggenhed er Comfort Hotel Norrköping perfekt som udgangspunkt, og du kan nemt gå gennem city til Campus Norrköping. Du er fremme på 18 minutter!

Nærliggende byer

Linköping
Nyköping
Örebro

Læs mindre
6 hoteller i Norrköping

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.