Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Linköping Sverige

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møder i Linköping

Vi tilbyder konference- og mødelokaler til 300 personer med den bedste beliggenhed ved Trädgårdsföreningen i det centrale Linköping. Vores konferencelokaler er tæt på universitetssygehuset, domkirken, Linköpings universitet og Linköping centrum.

Vores konferencelokaler og mingle-områder passer til alt lige fra dagens salgsmøde eller månedens bestyrelsesmøde til udstillinger, arrangementer og private fester. Du er meget velkommen til at kombinere konferencen med teambuildingaktiviteter og underholdning. Vi hjælper dig med planlægningen. Med en populær bar og restaurant og gode snacks på mødedagen behøver du ikke at forlade hotellet for at få en fuldendt mødeoplevelse.

Vil du opleve Linköping er byens mange butikker og restauranter lige om hjørnet fra vores konferencehotel. Du er i gåafstand til Stora torget og byens tilbud og fornøjelser. På vores konferencehotel Quality Hotel™ Ekoxen på Klostergatan er du nabo til Trädgårdsföreningen og har fem minutter til fods til Trädgårdstorget.

Efter konferencen eller mødet lokker både den nærliggende Trädgårdsföreningen som den velbevarede bydel Gamla Linköping med sine charmerende huse og brostensgader. Et besøg ved de naturskønne Bergs sluser med efterfølgende kanaltur på Göta Kanal og søen Roxen er også populære aktiviteter.

Har I lyst til fartfyldt underholdning er Sveriges største motorsportsanlæg Mantorps Park kun 25 minutter fra vores konferencelokaler.

Linköping er hjemstavn for en række virksomheder, heriblandt SAAB. Mjärdevi Science Park ligger et par kilometer fra vores konferencehotel og bybusserne bringer dig nemt derhen på knap 20 minutter. Rejser du til Linköpings hovedbanegård kan du nå vores lokaler på 10 minutter til fods. Fra Linköping kommer du let og enkelt til den nærliggende by Norrköping. Skavsta flyveplads ligger omkring en time i bil fra konferencelokalerne.

Velkommen til smukke Linköping og til vores moderne konferencelokaler!

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.