Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Varberg Sverige

11 hoteller i nærheden

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Varberg

Leder du efter mødelokaler i Varberg? Vores konferencehotel tilbyder centrale lokaler til alskens behov, blot 5 minutters gang fra Varberg station. Herfra går der tæt togtrafik langs vestkysten til Göteborg, Malmö, Borås og den omgivende egn.

I de smukke kultur- og håndværkskvarterer, tæt på strandpromenaden, finder du det perfekte mødested i det centrale Varberg. Clarion Collection® Hotel Fregatten har en række konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, som passer mindre eller mellemstore møder, kurser, seminarer, fester og mingleevents. Efter mødet kan I geare ned i hotellets relaxafdeling, som har både sauna og boblebad. Hotellet hjælper selvfølgelig med at imødekomme dine behov og ønsker, uanset om det drejer sig om et enklere kaffearrangement eller en rigtig festaften med treretters middag.

 Varberg er et perfekt udgangspunkt for at opleve vestkystens kultur og natur. Her er alle forudsætninger for at arrangere teambuildingsaktiviteter også udenfor hotellets vægge. Varbergs traditionelle status som populært bad- og kursted går langt tilbage, og i dag er det berømte Kallbadhuset stadig et besøg værd. Du kan også tage deltagerne med på cykeltur, prøve windsurfing ved Apelviken og besøge Varbergs fæstning.

 

Varberg er hjemsted for Sveriges største skoimportører og grossister, og både Nilson Group og Vagabond har deres hovedkontor i byen. Også cykelfirmaet Cycleurope har et af sine hovedkontorer her. 20 kilometer nord for Varberg ligger Nordens største kraftværk, Ringhals atomkraftværk.

 Fra vores konferencehotel er du i gåafstand til centrum, med Torget og dets udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Beliggende midt imellem Göteborg i nord og Halmstad i syd er Varberg fantastisk placeret som konferenceby i Vestsverige. Velkommen til hyggelige Varberg!

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.