Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Varberg

Velkommen til Halland og smukke Varberg. Byen er en inspirerende og historisk plads, hvor du kan oplevel såvel kultur som afslapning og hotelophold i højeste klasse.

Central beliggenhed i charmerende håndværkskvarter

Varberg er en spændende by med alt indenfor bekvem afstand. Hos Clarion Collection Hotel Fregatten får du en central beliggenhed midt i de smukke håndværkerkvarter. Tæt på både Varberg station og strandpromenaden, bor du i moderne værelser, der er inspireret af hav, klipper og sand og sejl. I Varbergs cemtrum, kun 400 meter fra hotellet, kan du shoppe, nyde en god bid mad på en restaurant eller besøge nogle af Varbergs attraktioner. Varbergs torv er kendt i hele landet, og er et af Sveriges største torv, regnet på overflade. Gaderne, der stråler ud fra torvet, har små, fine butikker. Fra hotellet har du cirka en time i bil nordpå til Gothenburg-Landvetter Airport og noget kortere til Halmstad Airport sydpå.

Historie, afslapning og golf – Varberg inspirerer og uddanner

Når du besøger Varberg, er badet et must-see. Om sommeren har du flere herlige strande at vælge mellem. Apelviken og Läjet er de absolut mest besøgte strande – det var her, windsurfing slog rødder og begyndte at blive udviklet i Sverige. Om vinteren kan du besøge Varmbadhuset eller nogle af SPA-hotellerne. Allerede i begyndelsen af 1800-tallet søgte mennesker til Varberg for at styrke sit helbred og nyde de smukke miljøer. Uanset hvilken type afslapning du søger, har Varberg noget for dig, og her er der en lang tradition af at have det godt. Varberg har også en levende golfkultur, og hotellet samarbejder med Varbergs GK for at kunne tilbyde en fordelagtig golfpakke. Kun nogle minutter fra Clarion Collection Hotel Fregatten ligger den kendte Varbergs Fästning. Den majestætiske bord står som en landmærke for byen, og at tage turen til fods rundt om fæstningen langs med havet er både fascinerende og smukt. 

Konference, møder og lokaler i Varberg

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Varberg? Du finder vores udbud her.

 

Nærliggende destinationer

Halmstad

Gøteborg

Borås

Læs mindre
17 hoteller i Varberg

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.