Medlemskab

Rejseforsikring

Norge

Du rejser vel ikke uden rejseforsikring? Det bliver hurtigt besværligt hvis du mister bagagen, eller hvis dit fly er forsinket. Når du betaler med Strawberry Mastercard, får du automatisk en ekstra rejseforsikring.

Rejseforsikringen er gyldig hvis du har betalt minimum 50 % af rejsens udgifter med kortet. Forsikringen omfatter også rejseulykke- og afbestillingsforsikring. Det betyder at du kan få erstatning, hvis flyet er forsinket, hvis bagagen er kommet på afveje eller er blevet stjålet – eller ved akut opstået sygdom.

Forsikringen gælder for dig som er kortindehaver, men også for din ægtefælle/partner og børn under 23 år som bor hjemme, uanset om de rejser med dig eller på egen hånd. Alternativt gælder forsikringen for op til tre medrejsende.

Sverige

Den supplerende rejseforsikring gælder hvis du har betalt mindst 75 % af din rejse med dit kort.

I rejseforsikringingen indgår der

  • Ulykkeforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Erstatningsforsikring ved forsinket afgang, forsvundet/stjålet bagage samt ved akut opstået sygdom

Forsikringen gælder for dig som kortindehaver, men også for din partner og for børn under 23 år som bor hjemme uanset om de rejser med dig eller på egen hånd. Desuden gælder forsikringen for børnebørn som rejser med bedsteforældre.

Vilkår

  • Hele rejsearrangementet som du køber med kortet eller via direkte betaling fra en af dine konti inden afrejsen, omfattes af forsikringen. Tidligere skulle rejsen og boligen være med på samme bookingbekræftelse og være betalt på samme tid.
  • Der indføres en selvrisiko på 1.000 SEK i afbestillingsforsikringen.
  • Hvis du afbestiller din rejse på grund af graviditetsrelaterede sygdomme, får du en erstatning til og med uge 28.
  • Du modtager kompensation for ankomstforsinkelse (inklusive mellemlanding) i stedet for afgangsforsinkelser. Kompensationen ændres til et standardbeløb på 700 SEK per forsikret rejsende og op til 2.800 SEK per kort efter seks timer.
  • Hvis din bagage er forsinket i seks timer, ændres den højest mulige erstatning per kort fra 5.000 SEK til 4.000 SEK. Efter 48 timers forsinkelse ændres erstatningen yderligere fra 10.000 kroner til 4.000 SEK.
  • Højeste erstatning ved dødsfald på grund af ulykke ændres til 50.000 SEK.

Forsikringsvilkår for supplerende rejseforsikring

Haster det?

Ring til os på : +47 22 334 200

Mandag - fredag

08:00 - 20:00

Lørdag

09:00 - 17:00

Søndag og helligdage

Lukket


Kontakt os